در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 1558 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۹ / شهریور / ۱۳۹۵

دسر, دسر ایرانی ساده, انواع دسر, دسر خوشمزه, آموزش دسر, دسر مجلسی, تزیین فرنی آرد, فرنی, خواص فرنی, دسر , طرز تهیه فرنی با آرد برنج , طرز تهیه فرنی مجلسی, آموزش آشپزی

فرنی ، شیر برنجی (آرد برنج و شیر) است که غذای شیرین مرسوم میان مردم جنوب آسیا می‌باشد.

از برنج جوشیده یا گندم خرد شده با شیر و شکر، هل، کشمش، زعفران، آجیل‌ ها، بادام زمینی یا پسته تهیه می‌گردد.

این خوراکی به عنوان یک وعده غذایی یا به عنوان دسر مصرف می‌شود .

نوعی دسر سبک است که مواد آن شامل آردبرنج، شیر، شکر و هل و گلاب است و بصورت دسر گرم یا دسر سرد خورده می‌شود.

فرنی با آرد برنج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.

به دلیل راحت بودن تهیه و در دسترس بودن مواد لازم یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین غذاها در سفره افطار ایرانی ها به شمار می رود.

طز تهیه فرنی با آرد برنج | فرنی با آرد برنج

ابتدا شیر سرد را در قابلمه مورد نظر بریزید.

سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید. کاملا هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود.

روی حرارت گذاشته و مرتبا هم بزنید. اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتبا به هم زنید تا کمی غلیظ شود.

بعد از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید.

دوباره روی حرارت گذارید و هم زنید تا قوام لازم بدست آید.

فرنی را بایستی سریعا در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید.

دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود. پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

اینم از فرنی با آرد برنج امرزو.

تزیین فرنی

برای تزبین فرنی کاکائو را در چند قطره آب حل کنید تا عصاره غلیظی بدست آید.

با نوک قاشق یا قطره چکان روی فرنی هایی که در کاسه ها کمی سرد شده و خود را گرفته، تزئین کنید.

روي فرني كه بست پودر كاكائو رو با اب كمي رقيق كنید و تنه و شاخه ها رو با قلمو بکشید.

برای درست کردن قسمت لانه پرنده.

رشته كادايف رو با كمي شيرعسل و روغن نرم كنید.

بگذارید تو ماكرویو به مدت يك دقيقه كه كمي نرم بشه. دکمه گریل و بخار رو با هم بزنید.

بعد از سرد شدن از قالب خارجش کنید.

برای تخم مرغ ها از اسمارتیز سفید استفاده کنید.

با غنچه گل و جعفری تزیینش کنید.

خواص فرنی

فرنی ارزش غذایی بالایی دارد.

مواد ترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستند.

اگر به جای شکر در آن عسل بریزید تبدیل به یک معجون لاغری بی نظیر می شود.

یکی از وعده‌های خوراکی بسیار خوشمزه که در گذشته به عنوان یک خوراکی چاق کننده شناخته می‌شد.

بر اساس پژوهش‌ های جدید برای تناسب اندام بسیار مفید است.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8266
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    71 − 67 =

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    70 − = 61