سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

فرنی با آرد برنج

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 2421 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شیر2 لیوانآرد برنج2 ق غ
شکر4 ق غآب1/2 استکان
گلاب1 ق غکاکائو1 ق م
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 3 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

دسر | فرنی با آرد برنج | شیر برنج | دسر سرد | دسر گرم

فرنی ، شیر برنجی (آرد برنج و شیر) است که غذای شیرین مرسوم میان مردم جنوب آسیا می‌باشد.

از برنج جوشیده یا گندم خرد شده با شیر و شکر، هل، کشمش، زعفران، آجیل‌ ها، بادام زمینی یا پسته تهیه می‌گردد.

این خوراکی به عنوان یک وعده غذایی یا به عنوان دسر مصرف می‌شود .

نوعی دسر سبک است که مواد آن شامل آردبرنج، شیر، شکر و هل و گلاب است و بصورت دسر گرم یا دسر سرد خورده می‌شود.

فرنی با آرد برنج را می توانید در وعده صبحانهمیان وعدهدسر – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.

به دلیل راحت بودن تهیه و در دسترس بودن مواد لازم یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین غذاها در سفره افطار ایرانی ها به شمار می رود.

 

دسر | دسر گرم | انواع دسر با شیر | آموزش دسر | دسر خوشمزه | دسر مجلسی | تزیین فرنی

طز تهیه فرنی با آرد برنج | فرنی با آرد برنج 

ابتدا شیر سرد را در قابلمه مورد نظر بریزید.

سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید. کاملا هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود.

روی حرارت گذاشته و مرتبا هم بزنید. اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتبا به هم زنید تا کمی غلیظ شود.

بعد از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید.

دوباره روی حرارت گذارید و هم زنید تا قوام لازم  بدست آید.

فرنی را بایستی سریعا در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید.

دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود. پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

اینم از فرنی با آرد برنج امرزو.

 

دسر | دسر ایرانی ساده | انواع دسر | دسر خوشمزه | آموزش دسر | دسر مجلسی | تزیین فرنی آرد برنج

تزیین فرنی

برای تزبین فرنی کاکائو را در چند قطره آب حل کنید تا عصاره غلیظی بدست آید.

با نوک قاشق یا قطره چکان روی فرنی هایی که در کاسه ها کمی سرد شده و خود را گرفته، تزئین کنید.

روش دوم

روي فرني كه بست پودر كاكائو رو با اب كمي رقيق كنید و تنه و شاخه ها رو با قلمو بکشید.

برای درست کردن قسمت لانه پرنده.

رشته كادايف رو با كمي شيرعسل و روغن نرم كنید.

بگذارید تو ماكرویو به مدت يك دقيقه كه كمي نرم بشه. دکمه گریل و بخار رو با هم بزنید.

بعد از سرد شدن از قالب خارجش کنید.

برای تخم مرغ ها از اسمارتیز سفید استفاده کنید.

با غنچه گل و جعفری تزیینش کنید.

این یک فرنی مجلسی است.

دسر | دسر سرد | انواع دسر | دسر مجلسی | دسر جدید | طرز تهیه دسر | طرز تهیه فرنی با آرد برنج

 

خواص فرنی

فرنی ارزش غذایی بالایی دارد.

مواد ترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستند.

اگر به جای شکر در آن عسل بریزید تبدیل به یک معجون لاغری بی نظیر می شود.

یکی از وعده‌های خوراکی بسیار خوشمزه که در گذشته به عنوان یک خوراکی چاق کننده شناخته می‌شد.

بر اساس پژوهش‌ های جدید برای تناسب اندام بسیار مفید است.

 

فرنی| خواص فرنی | طرز تهیه فرنی با آرد برنج | طرز تهیه فرنی مجلسی | آموزش آشپزی چاشنی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7923
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *