سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

فتوچینی مرغ

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 390 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فتوچینی350 گرم
سینه مرغ350 گرم
کره1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای سبز1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد
 پیاز1 عدد
گوجه فرنگی400 گرم
پنیر خامه ای30 گرم
پیازچه3 عدد
فلفل قرمز2 قاشق چایخوری
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
پونه خشک1 قاشق چایخوری
آویشن خشک1 قاشق چایخوری
نمک3/4 قاشق چایخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

فتوچینی مرغ

برای تهیه فتوچینی مرغ ابتدا ظرف مناسبی بردارید،آب درونش بریزید و زمانی که آب جوش آمد، فتوچینی را درونش بریزید و اجازه دهید بپزد. تقریبا ۲۰ الی ۲۵ دقیقه زمان برای پخت آن کافی است.

همزمان با پخت فتوچینی، فلفل قرمز، پونه خشک شده، آویشن خشک شده، پودر سیر و نمک را در طرفی با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس سینه مرغ را به تکه های باریک و کوتاهی تقسیم کنید. سعی کنید ضخامت تکه ها یکسان باشد.

سپس نیمی از ترکیب ادویه خود را به تکه های مرغ اضافه کنید و آنها را با یکدگیر مخلوط نمایید.

سپس به سراغ فلفل های دلمه ای و پیاز بروید. آنها را هم به صورت باریک خرد کنید. مانند شکل

فتوچینی مرغ

در مرحله بعدی درون تابه ای گود کره را بریزید، سپس تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و شروع به تفت آنها نمایید. تفت تکه های مرغ را آنقدری ادامه دهید که بپزند. نازک بودن تکه های مرغ در اینجا به شما کمک خواهد کرد چون زمان کمی برا ی پخت آن ها نیاز خواهید داشت.

پس از اینکه مرغ را را پختید، آنها را از تابه خارج کنید و درون بشقابی بریزید و سپس فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده را درون تابه بریزید. سبزیجات را بایستی آنقدری تفت دهید که نرم شوند و کمی آب بیاندازند. سعی کنید بیش از اندازه آنها را تفت ندهید.پس از تفت، آن ها را نیز از تابه خارج کنید و درون ظرفی بریزید.

در مرحله بعدی گوجه فرنگی ها خرد شده را درون تابه بریزید.حرارت را کم کنید، پنیر خامه ای را به گوجه فرنگی اضافه کنید سپس نیم دیگری از ادویه ای که آماده کرده اید را به مواد اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید. تفت مواد را آنقدری ادامه دهید که پنیر کاملا ذوب شود.

در مرحله بعدی تکه های مرغ و سبزیجات را به درون تابه بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید.

در مرحله آخر فتوچینی پخته شده را به مواد اضافه کنید. اگر مواد آبکی هستن اجازه دهید که آب آن تبخیر شود. در غیر این صورت مواد را کاملا مخلوط کنید.

فتوچینی مرغ شما آماده است. نوش جان. آنرا با تکه های خرد شده پیازچه تزیین کنید.

فتوچینی مرغ

نکته: فتوچینی همان پاستای رشته ای می باشد.شکل زیر

فتوچینی مرغ

ترجمه و تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره دوستان عزیز… :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2875
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *