غذاهای خوشمزه دوستان
با سلام خدمت دوستان عزیز..
این قسمت از اتاق گفتکو اختصاص داره به هنرمندی شما عزیزان.خوشحال میشیم که تصویر و دستور پخت غذاهایی که خودتون تهیه کردین رو اینجا به اشتراک بذارید. می دونم که هر کدومتون در خونه هاتون سرآشپزی هستین واسه خودتون :-D پس معطل نکنید. از غذاهایی که تا الان درست کردین و عکس دارید شروع کنید. از این به بعد هم از غذاهای خوشمزتون عکس بگیرید و بیارید اینجا که ما هم لذت ببریم..
در نهایت ما مجموعه ای ارزشمند از هنرمندی های شما دوستان خواهیم داشت.
پس با ما همراه باشید.
تصاویر و دستورات پختتون رو می تونید از طریق ارسال دیدگاه در این مطلب بگذارید.
فقط توجه کنید که این قسمت از اتاق گفتگو مختص به کارهای خودتون هست.آشپزی ها و دستورات پخت از طرف خودتون…
از همراهی همگی صمیمانه ممنونیم.
سفرتون همیشه پر برکت
عکس از سپیده عزیز :-*
فیله سوخاری با پنیر از سپیده عزیز :-*
دلمه از سپیده عزیز :-*
تزیین کوکو از راضیه عزیز :-*
سفره آرایی از Zoha عزیز :-*
دلمه از Zoha عزیز :-*
طرز تهیه دلمه در قسمت غذاهای ساده سایت موجوده
تزیین برنج از Zoha عزیز :-*
تزیین برنج از نیلوفر عزیز :-*
پیچاق قیمه از مهری عزیز :-*
گوشت ریز خرد شده، پیازنگینی برای تفت گوشت،پیاز خلالی سرخ شده ، خلال بادام، آلو خورشتی، رب، آبلیمو،نمک، زعفران
یه مقدار از پیاز رو با گوشت تفت میدیم رب رو بازرد چوبه هم اضافه میکنیم.و قابلمه رو با آب جوشیده پر میکنیم تا بپزه ، خلال بادام رو هم اضافه میکنیم،وقتی گوشت پخت و کمی از آب خورشت باقی موند، ظرف پخت رو عوض میکنیم و توی تابه خورشتو میریزیم، شعله رو تو حداقل میذاریم پیاز خلال سرخ شده رو اضافه کرده به تعداد اعضای خانواده تو خورشت تخم مرغ میشکنیم و بدلخواه روشون چندتا زعفرون میریزیم تا خوشگل بشن،بعد از پختن تخم مرغ ها آبلیمو و زعفران رو اضافه میکنم چند تا قل که زد زیرشو خاموش میکنیم.غذا آماده است.
نکته: هرچه مقدار بادام و پیاز بیشتر باشه خورشت خوشمزه تر است.
حواستون باشه یه مقدار آب خورشت تو پخت باقی بمونه که غذا لعاب داشته باشه.
تزیین کتلت از Zoha عزیز
تدارکات ولنتاین از مستانه عزیز۲ :-*
تدارکات ولنتاین از مستانه عزیز۱ :-*
تدارکات ولنتاین از مستانه عزیز :-*
تدارکات ولنتاین از نیلوفر عزیز :-*
عشقتون پایدار
کوفته سیخی از zoha عزیز :-*
تزیین آش رشته از سپیده عزیز :-*
میز شام به مناسبت سالگرد عقد
از راضیه عزیز :-*
ایشالا سالیان سال کنار هم خوشبخت باشن
چیکن استراگانف
از سپیده عزیز :-*
تزیین سالاد الویه از زهرای عزیز :-*
پیراشکی گوشت قالبی
از سپیده عزیز
دستور تهیه کلوچه گوشتی که مهری عزیز ارسال کردن
کلوچه گوشتی
از مهری عزیز :-*
تزیین کوکو سبزی
از مهناز عزیز :-*
تزیین آش رشته
از مهناز عزیز :-*
لوبیا پلو
از شیوای عزیز :-*
کله جوش
از شیوای عزیز :-*
یکی ازخوشمزه ترین غذاهای سنتی و البته ساده و سریع
مواد مورد نیاز برای سه نفر:
کشک
نیم کیو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده
نعنا خشک ساییده شده
۲ قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده
یک عدد بزرگ
گردو خرد شده
۱۰۰ گرم
روغن برای سرخ کردن مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
– ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.
– سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.
– سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.
-معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنن.
باقالاقاتق
از شیوای عزیز :-*
جوجه کباب و تزیین برنج
از الهه عزیز :-*
دستور تهیه جوجه کباب در قسمت ویژه مهمان سایت موجوده :inlove:
تزیین برنج
از الهه عزیز :-*
کتلت مرغ و ران سوخاری چاشنی جعفری و پیازم خیلی خوب میشه در کنار غذاهای نونی .
از NaNa عزیز :-*
کوپه عربی از Mal Mal عزیز :-*
کوپه عربی
از فاطمه عزیز :-*
طرز تهیه کپه عربی:مواد لازم:برنج نیم کیلو. گوشت چرخ کرده۲۵۰گرم. پیاز ۲عدد. جعفری خرد شده مقدار لازم. تخم مرغ ۱عدد. قارچ مقدار دلخواه. روغن برا سرخ کردن. فلفل ،نمک زردچوبه.ادویه کاری میزان لازم. رب انار ملس به اندازه لازم. طرز تهیه:برنج رو از خیسانده بعد باید کته ولی آب آن را باید از حد معمول بیشتر بریزیم.پیاز را خرد کرده در تابه تفت میدهیم بعد گوشت چرخ کرده وقارچ نگینی شده را در آن تفت میدهیم وبعد جعفری خرد شده ونمک، ادویه زردچوبه. فلفل .کمی رب انار ملس اضافه میکنیم. به دلخواه میتونیم بهش رب گوجه فرنگی هم کمی بزنیم. برنج پخته شده خنک شده را چرخ کرده.به اندازه توپی متوسط بر میداریم کف دست روکه کمی خیس کردیم باز میکنیم.بعد از مواد تفت داده شده کمی وسطش میریزیم وبصورت گلوله یا شکل اشک جمعش میکنیم ودر ظرفی تخم مرغ رو به همراه کمی زردچوبه مخلوط کرده با برس روی این کپه ها میمالیم ودر روغنی که در ظرفی گود از قبل داغ شده کنی زردچوبه توش ریخته برا خوشرنگ شدنش میندازیم خوب سرخش میکنیم با شعله متوسط
تزیین سالاد الویه با چیپس و سس صورتی رنگ که با آب لبو درست کردن
از Zm عزیز :-*
تزیین سالاد الویه باذچیپس و گوجه فرنگی
از Zm عزیز
تزیین کیک مرغ
از مهشید عزیز :-*
مرغ ترش
از فاطمه عزیز :-*
طرز تهیه سبزی مرغ ترش بابلی:مقداری که میگم چند تا بسته سبزی میشه:
جعفری ۱۵ تا دسته. امزنا ۸ تا. تره ۷ تا. سیر ۵ تا . زلنگ ۴ تا. اناریجه۴ تا. شنبلیله۱ عدد. نعنا ۲تا. شوید ۱عدد. نیم کیلو گردو . ۲۵۰گرم تخم انار ساییده شده… همه این سبزی ها رو با چرخ گوشت یا خرد کن خیلی ریز خرد میکنیم وبا گردو چرخ شده وتخم انار ساییده شده مخلوط میکنیم.وسبزی رو به بسته های دلخواه بسته بندی میکنیم ودر فریزر نگهداری میکنیم.
طرز تهیه خورشت مرغ ترش: سبزی مرغ ترش یک بسته . مرغ آپز شده سرخ شده به مقدار لازم. آب نارنج به میزان لازم. ونمک فلفل زردچوبه. پیاز رنده شده ۱عدد
طرز تهیه :ابتدا پیاز را در روغن با زردچوبه تفت داده وبعد سبزی رو خوب درونش تفت میدهیم.بعد آب مرغ آپ شده که داشتیم درون سبزی میریزیم ونمک فلفل میریزیم بعد آب نارنج میریزیم ومی گذاریم خورشت جا بیفته تقریبا بیست دقیقه آخرای سرو خورشت به دلخواه میتونیم مرغ سرخ شده رو درون خورشت بگذاریم تا مزه سبزی به خوردش بره
تزیین صبحانه
از سپیده عزیز :-*
تزیین ماکارونی
از فاطمه عزیز :-*
املت
ترکیبی از قارچ فلفل دلمه ای پیاز جعفزی فلفل قرمز تخم مرغ و پنیر پیتزا
از مریم عزیز :-*
لازانیا با سالاد کرفس و هویج
از سپیده عزیز :-*
آش دوغ
از مریم عزیز :-*
کوکو سبزی
تزیین کوکو سبزی
از zoha عزیز :-*
کوکو تن ماهی
از زهرای عزیز :-*
ساندویچ تن ماهی با هویج
از مهری عزیز :-*
چیکن ماتزارلاپنیری با گوجه خشک شده????
اینم اسمِ عجیب غریبش
این یه نوع دیگه از پاستا یا همون ماکارانی…
تیکه های مرغ رو با زنجبیل ونمک وپودر پاپریکا در روغن زیتون تفت میدیم.حالا بهش گوجه های خشک شده رااضافه کرده.بعدشیر اضافه میکنیم وقبل از اینکه شیر به جوش بیادپنیر…ودر آخر پاستاهای آبکش شده..
نوش جان
ارسال شده از Mah عزیز :-*
استانبولی پلو
از zoha عزیز :-*
فتوچینی آشیانه ای
از مهری عزیز :-*
فتوچینی آشیانه ای،پنیر پیتزا، گوشت چرخ کرده یا سوسیس یا سویا،پیازریز خردشده، ذرت، قارچ،فلفل دلمه ای، رب گوجه،نمک وزردچوبه
پیاز و گوشت تفت دادم،بهشفلفل دلمه ای وبعد قارچ وذرتو اضافه کردم رب و چاشنی هاروزدم و گذاشتم یکم پخت.
فتوچینی رو لای فویل پیچیدم و چندتا سوراخ تو فویل ایجاد کردم با نمک گذاشتم جوشید.(بجای فویل میتونیم از کیسه های پارچه ای استفاده کنیم.یعنی پارچه رو گرد برش بزنیم و دورتادورشو یه ردیف با نخوسوزن بدوزیم و در آخر نخو بکشیم تا جمع بشه و شکل کیسه بشه.)بعد از ۱۰ دقیقه فتوچینی رو آبکش میکنیم و ته ظرف پیرکس چرب کردم فتوچینی هارو یکی یکی از فویل در آوردم و تو ظرف چیدم،روش کمی پنیر پیتزا ریختم و مواد آماده شده ی گوشتی اضافه کردم،و دوباره پنیر ریختم گذاشتم تو فر و گریل رو روشن کردم بعد از آب شدن پنیر غذا آماده شد.
آش شلغم
از سپیده عزیز :-*
اول پیاز داغ زیاد میکنیم و بعد لپه و برنج رو با ادویه و نمک و آب میریزیم نوش و اجازه میدیم که حبوبات بپزن و غلیظ بشه.من یه قلم هم داخلش انداختم واسه اینکه مقوی تر و خوشمزه تر بشه.چند حبه سیر هم خورد کردم ریختم.بعد از اون شلغم هارو خورد میکنیم داخلش میریزیم.همسر من عاشق شلغم های ریز درسته داخل اشه.همینطور پیاز.من اینکارو هم انجام دادم.
وبعد سبزی اش رو می ریزیم و بعد از پختن شلغم ها و سبزی آش ما آماده ست نوش جان
اسنک و سالاد
از زهرای عزیز :-*
کوفته بادمجان
از بهاره عزیز :-*
کوفته بادمجون
برنج پخته شده کته ۴ لیوان
بادمجون پخته شده ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ شده۲۵۰ گرم
نمک، دو عدد تخم مرغ،سبزی معطر خشک شده ۴ قاشق غذاخوری،زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری،روغن ۱قاشق غذاخوری.
بهتر بادمجون با یک قاشق روغن و کمی آب بزاریم بپزه پ برنج کته رو هم پخته،با گوشت یه پیاز رنده میکنیم،و همه مواد باهم مخلوط میکنیم و گرد میکنیم و داخل روغن. سرخ میکنیم ودر آخر همه کوفته ها رو توی قابلمه کمی دم میذاریم تا گوشت چرخ شده خام هم خوب پخته شده،۱۵ دقیقه کافی،و با گوجه رنده شده، کمی نمک و رب که داخل ماهیتابه تفت دادیم و آب گوجه گرفته شده سس روی کوفته ها رو درست میکنیم
کتلت آلمانی
از سپیده عزیز که با دستور موجود در سایت تهیه کردن :-*
ورمیشل آشیانه ای
از اکرم عزیز :-*
ساندویچ کاکائو
صبحانه
نون تست سیاه رو مثلثی میبریم روی یک لایه شکلات صبحانه میزنیم لایه دوم رو روش میزاریم بعد دو ضلع هم اندازه مثلث رو هم آغشته به کاکائو میکنیم و روش گردو،شیبابا،پودرنارگیل یا هر چیز دیگه ای که دوست داشتیم میزنیم
کاری از زهرای عزیز ;-)
سیب زمینی آپز تخم مرغ آپز کره و نعناع
از سپیده عزیز :-*
خوراک لوبیا سبز
از راضیه عزیز :-*
کتلت و تزیین کتلت از zoha عزیز :-*
سمبوسه از دوست خوبم کبری عزیز که با دستور موجود در سایت تهیه کردن :-*
سفرتون پر برکت
ارسالی از دوست خوبم پریسای عزیز :-*
پیتزا خونگی از دوست خوبم زاهده عزیز :-*
اینم دستور خمیر جادویی
پیتزا خونگی از دوست خوبم زیبای عزیز :-*
با خمیر جادویی درست کردن.
قیمه از دوست خوبم فاطمه عزیز :-*
خوراک مرغ از زن دایی خوب همسرم اکرم جون :-*
عدس پلو از دوست خوبم آرزوی عزیز
پیتزا از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
قارچ شکم پر از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
سیب زمینی شکم پر.. از دوست خوبم آروزی عزیز که عکس قبلی هم از ایشون بود :-*
سیب زمینی شکم پر
سیب زمینی رو بخارپز کنید بعد قسمتی از سیب زمینی رو با چاقو ببرید و توش رو خالی کنید. مرغ رو همراه پیاز و زردچوبه و کمی روغن و کمی آب لیمو پخته و ریش ریش کنید. پیاز داغ درست کنید و قارچ رو ورقه ورقه کنید سرخ کنید.هویج رو خلال و سرخکنید. فلفل دلمه ای رو نگینی خرد و سرخ کنید. همه موادو بعد از سرخ کردن داخل شکم سیب زمینی بریزیدوروش پنیرپیتزا بریزید. بدنه سیب زمینی رو با کره چرب کنید وداخل فر بذارید تا پنیرش آب بشه. بعد با پیاز داغ و سس گوجه روشو تزیین کنید. نوش جان
سوسیس پنیری از دوست خوبم سپیده عزیز :-*
نیمرو و تزیین صبحانه از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
آلبالو پلو از طرف دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
همبرگر خونگی از طرف دوست خوبم زاهده عزیز :-*
سوپ شیر از دوست خوبم فریبای عزیز :-*
کوکو کاهو
کاهو را خورد کنیدبا ارد وتخم مرغ وادویه مخلوط وسرخ کنید
ارسال شده از دوست خوبم فاطمه عزیز :-*
کوفته تبریزی از دوست خوبم آروزی عزیز :-*
مرغ بریان از دوست خوبم آروزی عزیز :-*
سالاد ماکارونی از دوست خوبم آروزی عزیز :-*
پیراشکی گوشت
۱لیوان شیرولرم+۱قاشق چایخوری سرپر مایه خمیر+۱قاشق شکر۲۰ دقیقه میزاری تا مایه خمیر عمل کنه وحجم مایع زیاد بشه…
در ظرفی که می خواهی خمیر را درست کنی.۱عددتخم مرغ+۶قاشق سوپخوری روغن مخلوط میکنی ومایه بالایی رو اضافه میکنی بعد ارد در حدی که به دست نچسبه اضافه میکنی.۵دقیقه ورز میدهی در ظرف را میزاری جای گرم تا حجم خمیر ۳تا۲برابربشه..
بعد از آماده کردن خمیر داخلش رو با گوشت چرخ کرده و رب گوجه و ادویه و قارچ و هر سبزیجات دیگه که دوست داری بهش اضافه کنی پر میکنی.مثلا من روی موادم جعفری خورد شده هم گذاشتم خیلی خوشمزه میشه.بعدم میبندیش و سرخش میکنی یا توی فر میذارید.اگر بخوای تو فر بذاری با زرده تخم مرغ زده شده با فرچه روش میمالی و بعد تو فر میذاری
ارسال شده از دوست خوبم سپیده عزیز :-*
املت گودا از دوست خوبم زهرای عزیز :-*
کباب تابه ای با برنج همراه با تزیین از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
اسفناج پلو از دوست خوبم اکرم عزیز :-*
کتلت از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
شامی با سویای تازه از دوست خوبم آذر عزیز :-*
قیمه از دوست خوبم سمیرای عزیز
سفرتون پربرکت. عکس از دوست خوبم الی عزیز :-*
سفرتون همیشه پربرکت. عکس از دوست خوبم زاهده عزیز :-*
همبرگر خونگی از دوست خوبم کبری عزیز :-*
املت پنیر چدار
تخم مرغ رو هم بزنید و بریزید داخل تابه حاوی کره. روش سس گوجه فرنگی و پیاز داغ و فلفل دلمه ای تفت داده شده بریزید. دو ورقه پنیر چدار روش بذارید و کمی که خودشو گرفت یه طرف املت رو برگردونید. سس گوجه فرنگی هم شامل گوجه فرنگی، روغن کنجد، کمی شکر و نمک است.
ارسال شده از دوست خوبم آروزی عزیز :-*
تزیین سالاد الویه از دوست خوبم بهاره عزیز :-*
کوکو مرغ
طرز تهیه کوکوی مرغ
مرغ را با یک عدد پیاز و کمی آب و نمک می پزیم وقتی مرغ پخت و آب آن به نصف استکان رسید استخوان های ریز و درشت مرغ را جدا می کنیم و گوشت مرغ را چرخ می کنیم و می گذاریم تا سرد شود سپس زعفران را در آب جوش و جوش شیرین را در آب سرد حل می کنیم در مرحله بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم تا کف کند و نمک ، فلفل ، جوش شیرین ، زعفران ، پیاز سرخ شده و مرغ چرخ کرده را داخل تخم مرغ ها ریخته و تمام مواد را مخلوط می کنیم روغن را در تابه ریخته و صبر می کنیم تا داغ شود ، مایه را به اندازه دلخواه در تابه ریخته و سرخ می کنیم به طوری که هر دو طرف کوکو ، طلایی رنگ شود
ارسال شده از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
دیزی از دوست خوبم اکرم جون :-*
سالاد الویه از دوست خوبم اکرم جون :-*
تزیین میز غذا از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
مرغ و پلو با زیتون پرورده
هویج پلو از دوست خوبم الهام جون :-*
شامی خوشمزه از دوست خوبم کلثوم عزیز :-*
اسنک یا کلوچه گوشت
مواد لازم برای خمیر کلوچه
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : نصف پیمانه
ماست : نصف پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده : مقداری
آرد : یک پیمانه سرخالی
نمک : یک قاشق مربا خوری
آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم
کنجد : مقداری
مواد لازم برای میان کلوچه
پیاز ریز شده : ۲ عدد
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
سیر ریز شده : ۳ حبه
فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک
ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
هویج رنده شده : یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
ادویه دلخواه : مقداری
طرزتهیه
پیاز رو تفت بدید ، سیر رو بهش اضافه کنید ، بعد گوشت رو افزوده خوب تفت بدید بعد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده ۱۰ دقیقه تفت دهید درانتها ریحان رو افزوده مخلوط کرده ازرو حرارت بردارید.
تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب هم بزنید بعد روغن رو بهش اضافه کنید ، ماست و بیکینگ پودر رو هم با هم مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید درانتها آرد وعفران رو افزوده خوب مخلوط کنید خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی خواهد داشت
ساندویج ساز رو گرم کنید ، نیازی نیست که چربش کنید ، کمی کنجد تو خببرههاش بریزید
تو هرخونه یه قاشق از خمیر بریزید
روی هر کدوم یه قاشق ازمایع گوشتی بریزید
مجددا روی اونها یه قاشق خمیر بریزید و روروشن کنجد بپاشید
ساندویج ساز رو ببندید و حدود سه دقیقه کلوچه هار و بپزید ، شاید کمی بیشتر یا کمتر بسته به اینکه بخواهید چقدر سرخ بشه زمان ببره
ارسال شده از دوست خوبم زیبا جون :-*
آش دوغ از خواهر شوهر عزیزم فاطمه جون :-*
چیپس خونگی. از دوست خوبم فرزانه عزیز که با دستور موجود در سایت تهیه کردن
بیف استراگانف. از طرف دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
املت. ارسال شده از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
ورمیشل و مرغ
سیر وزنجبیل رنده شده رو تفت میدیم وبعدقطعات مرغ رو باحرارت بالا تفت میدیم.گشنیز وجعفری خرد شده رو اضافه میکنیم حالا ۲قاشق سویا سس و۱قاشق آبلیمو وکمی سرکه به همراه ورمیشل را اضافه کرده وتفت میدهیم..بعد از ۳دقیقه غذای شماحاضرِ..نوش جان?
رایس ورمیشل یا همون رشته های فالوده رو۲۰دقیقه در آبجوش خیس کنید بعداستفاده کنید.
ارسال شده از دوست خوبم *Mah* عزیز :-*
ماهی با مخلفات. از دوست خوبم زهرای عزیز :-*
“ماهی رو گذاشتم تو روغن همون موقع بهش نمک و ادویه و پودر آویشن میزنم وسرخ میکنم و خوب میشه”
باقالی پلو. ارسال شده از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
اینم به نمونه دیگه از کالباس خونگی آرزو جون
کالباس خونگی
#کالباس_خانگی?
مواد لازم:
مرغ درشت يك عدد
مغز نان ساندويچي خرد شده ۳قاشق غذا خوري
سير ۳ الي ۴ حبه درشت
نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز به مقدار لازم
ساير ادويه ها در صورت تمايل
باقلا يامغز پسته ۱ قاشق غذا خوري
هويج قطعه قطعه شده و پخته ۱/۵ قاشق غذا خوري
سلو فون ۱متر
طرز تهيه :
پوست و چربي و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ كنيد . مغز نان ساندويچي را خيس كرده و با نمك و ادويه و سير رنده شده ريز، به گوشت اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد .
يك سر سلو فون ( من از مارك لايه محافظ پيام استفاده ميكنم ) را روي ميز باز كنيد و گوشت را روي آن پهن كنيد و باقلا (يا پسته )و هويج را روي گوشت لايه لايه بريزيد و آخرين لايه را با گوشت بپوشانيد اين عمل صرفاً به خاطر اين است كه اطراف كالباس كاملاً گوشتي باشد . وجود باقلا و هويج فقط براي زيباكردن كالباس در برش است و مزه خاصي به آن نميدهد .
بعد به كمك دست سلوفون را روي گوشت برگردانيد و گوشت را رول كنيد و در ضمن رول كردن سعي
كنيد حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه كافي جا براي گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپيچيد و چون براحتي روي هم قرار ميگيرد به هيچ وجه ضمن پختن باز نميشود يكسر كالباس را با سيمهاي مخصوص بسته بندي محكم ببنديد و از سر ديگر با دست گوشت را فشرده كنيد تا كالباس مانند بادكنك شده و وقتي با انگشت به آن فشار ميدهيد سفت باشد سپس سر ديگر را هم با همان سيمها ببنديد .
ظرف بزرگي را انتخاب كنيد كه اگر كالباس را در آن بگذاريد به راحتي در كف آن قرار گيرد و آب در ظرف ريخته روي شعله قرار دهيد وقتي به جوش آمد كالباس را در آن قرار دهيد . نگته مهم اين است كه آب حدافل ۲ سانتي متر بالاي كالباس قرار گيرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف كالباس پخته شود . يك ساعت و نيم فرصت دهيد تا پخته شود .
بعد از اينكه پخته شد كالباس رادر يخچال گذاشته تا كاملاً سرد شود و بعد برش دهيد اگر كالباس را گرم برش دهيد خوب برش نمي خورد .
دستور تهیه و عکس از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*
سوپ جو.ارسال شده از دوست خوبم آذر عزیز :-*
برگر مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ بدون چربی و پوست، نیم کیلو
پیاز و فلفل دلمه ای کوچک، یک عدد
شیر، ۱/۴ پیمانه
نان تست، ۲ برش
جعفری ساطوری، ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی، ۳ عدد
خیار شور ، ۱۰۰گرم
سس مایونز، ۱/۴ پیمانه
نمک، فلفل و ادویه کاری، به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت مرغ، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل و کمی زردچوبه را با یک لیوان آب روی حرارت گذاشته به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس از روی حرارت برداشته، پس از سرد شدن استخوان آن را جدا کرده، یک مرتبه چرخ کنید.
نان سفید را در شیر حل کرده تا خمیر لطیفی به دست آید.آن را به مرغ اضافه کرده جعفری ساطوری، نمک، فلفل و ادویه کاری را افزوده و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند با دست مرطوب از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته روی کاغذ روغنی به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
روغن را در تابه چدن ریخته دو طرف همبرگر را سرخ کنید.
ارسال شده از دوست خوبم آروزی عزیز :-*
سفرتون همیشه پر برکت. عکس از دوست خوبم بهاره عزیز :-*
آش رشته ارسال شده توسط دوست خوبم مهدیه عزیز :-*
اینم یه عکس دیگه از این پنکیک خوشمزه
پنکیک موز
مواد لازم برای شش نفر:
آرد: ۱۲۵ گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد،همزده شود
شیر: یک پیمانه
روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری
موز رسیده: ۲ عدد، پوره شود.
طرز تهیه:
• درون کاسهای آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
• درون کاسهای دیگرتخممرغ، شیر، روغن و موز را با هم مخلوط کنید.
• سپس مخلوط آرد را به مخلوط موز اضافه کرده و هم بزنید.
• درون یک تابه را کمی چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید.
• برای هر پنکیک حدود ۴ قاشق از مایه برداشته و درون تابه هر دو طرف آنها را حرارت داده تا طلایی رنگ شوند.
ارسال شده توسط دوست خوبم آروزی عزیز :-*