در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

عدس پلو

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 2118 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج2 پیمانه
عدس3 پیمانه
گوشت چرخکردهنیم کیلوگرم
ادویه دارچین و جوزهندیمقداری
نمک و فلفلکمی
پیاز داغ عسلیبه میزان دلخواه
کشمش پلویی1 پیمانه
زعفران دم کردهمقداری
 

عدس پلو

عدس پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی هستش که برای مراسم های مختلف هم تهیه میشه. خوشمزگیش به پیاز داغ و کشمش هستش. با آموزش این غذای خوشمزه و البته اصیل ایرانی همراه ما باشید.

برای تهیه عدس پلو، عدس را قبلا خیس میکنیم و بعد با کمی آب روی حرارت ملایم می پزیم. برنج را از قبل خیس و سپس آبکش کرده و در انتها عدس را که اصلا اب ندارد , اضافه کرده و ابکش کنید . گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت داده و با دارچین و ادویه و کمی جوز هندی و نمک و فلفل بذارید با مقدار کمی آب بپزه .

کشمش رو هم با روغن تفت بدین. به ترکیب گوشت و کشمشتون به صورت جدا زعفرون اضافه کنید.

کف قابلمه را روغن و ته دیگ سیب زمینی بذارید برنج و عدس را دم کنید . هنگام کشیدن غذا با کشمش تفت داده در روغن و زعفران دم کرده  و همچنین ترکیب گوشت و پیازتون تزیین کنید .
نکات :
دارچین فراوان فراموش نشود. علاوه بر ادویه های معمول و البته دارچین من یه مقدار جوز هندی هم تو مایه گوشتی اش ریختم.

عدس و برنج را از قبل خیس کنید .

آب عدس هنگام پخت باید به خوردش برود.

عدس پلو

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5775
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 5 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 83 = 87