سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

عدس پلو

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 835 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج2 پیمانه
عدس3 پیمانه
گوشت چرخکردهنیم کیلوگرم
ادویه دارچین و جوزهندیمقداری
نمک و فلفلکمی
پیاز داغ عسلیبه میزان دلخواه
کشمش پلویی1 پیمانه
زعفران دم کردهمقداری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

عدس پلو

عدس پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی هستش که برای مراسم های مختلف هم تهیه میشه. خوشمزگیش به پیاز داغ و کشمش هستش. با آموزش این غذای خوشمزه و البته اصیل ایرانی همراه ما باشید.

برای تهیه عدس پلو، عدس را قبلا خیس میکنیم و بعد با کمی آب روی حرارت ملایم می پزیم. برنج را از قبل خیس و سپس آبکش کرده و در انتها عدس را که اصلا اب ندارد , اضافه کرده و ابکش کنید . گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت داده و با دارچین و ادویه و کمی جوز هندی و نمک و فلفل بذارید با مقدار کمی آب بپزه .

کشمش رو هم با روغن تفت بدین. به ترکیب گوشت و کشمشتون به صورت جدا زعفرون اضافه کنید.

کف قابلمه را روغن و ته دیگ سیب زمینی بذارید برنج و عدس را دم کنید . هنگام کشیدن غذا با کشمش تفت داده در روغن و زعفران دم کرده  و همچنین ترکیب گوشت و پیازتون تزیین کنید .
نکات :
دارچین فراوان فراموش نشود. علاوه بر ادویه های معمول و البته دارچین من یه مقدار جوز هندی هم تو مایه گوشتی اش ریختم.

عدس و برنج را از قبل خیس کنید .

آب عدس هنگام پخت باید به خوردش برود.

عدس پلو

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5775
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *