در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کته کباب

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 3861 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت چرخکرده500 گرمپیاز1 عدد درشت
نمک فلفل زردچوبهبه مقدار لازمآرد سوخاریمقداری
برنج آبکشی یا کته2 پیمانهزعفران دمکردهبه مقدار لازم

کته کباب 

طرز تهیه کته کباب , کته کباب رشتی , کته کباب با گوشت چرخکرده , عکس کته کبابی , غذا با گوشت چرخکرده , کته با کباب , کباب و کته

گوشت، پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک، فلفل، زردچوبه رو به خوبی با هم مخلوط کنید.

به خوبی ورزش بدین و بذارید کمی داخل یخچال.

از گوشت کبابی مقداری بردارید و فرم بدین.

در روغن سرخش کنید.

همزمان مقداری از برنج رو با زعفرون مخلوط کنید.

روغن داخل قابلمه بریزید.

کمی که داغ شد، برنج زعفرونی رو داخل قابلمه بریزید.

سپس برنج سفید رو بریزید و دم بذارید.

می تونید به جای برنج آبکشی، برنج رو کته کنید و با کباب نوش جان کنید.

طرز تهیه کته کباب | انوع غذای ساده | غذا با گوشت چرخکرده | انواع کباب | آموزش آشپزی | آشپزی آسان

عکس از سوزان شریعت عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10221
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 9 = 13

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 80 = 81