در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 553 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۰۴ / مهر / ۱۳۹۵

طرز تهیه ذرت مکزیکی

درون قابلمه ای تا نصفه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید.

کاسه ای را روی اب در حال جوشیدن قرار دهید تا گرم شود.

کره یا روغن را درون کاسه بریزید سپس ذرت کنسروی را اضافه کنید.

قارچ را ورقه ورقه کرده و کمی تفت دهید یا بپزید و به ذرت اضافه نمایید.

روی کاسه را بپوشانید و چند دقیقه اجازه دهید ذرت و قارچ داغ شوند.

سپس آویشن, سس مایونز, آبلیمو, فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر آب شود.

ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب بریزید و با سس مایونز سرو نمایید.

نوش جان

نکته در تهیه ذرت مکزیکی

دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود.

نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.

در صورت تمایل از پودر سیر به عنوان چاشنی می توانید استفاده کنید.

برای تهیه ذرت آن میتوانید از بلال و یا ذرت منجمند نیز استفاده کنید.

چاشنی ذرت مکزیکی سس مایونز و اویشن است.

طرز تهیه ذرت مکزیکی | آموزش آشپزی چاشنی | ذرت مکزیکی ساده | سس ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی, ذرت مکزیکی با قارچ, سس ذرت مکزیکی, غذای مکزیکی, طرز تهیه سس ذرت مکزیکی, ذرت مکزیکی بدون کالباس, ذرت مکزیکی با سس زیاد, چاشنی ذرت مکزیکی, طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ, طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل, ذرت مکزیکی خوشمزه, ذرت مکزیکی با پنیر زیاد

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8585
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    + 5 = 11

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    28 + = 32