سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

شیرینی کراکر

زمان آماده سازی :1 ساعت و 40 دقیقه

بازدید : 394 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد2 لیوان
زرده تخم مرغ1 عدد
پودر قند1 لیوان
کره350 گرم
مغز گردو یا بادام100 گرم
عصاره وانیلمقداری
نمکنوک قاشق چایخوری
تخم مرغ2 عدد
کاکائو1 قاشق غذاخوری
شکر1 لیوان
عسل2 قاشق غذاخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

شیرینی کراکر

برای تهیه شیزینی کراکر ابتدا ۲۰۰ گرم کره نرم شده ، زرده تخم مرغ ، پودر قند ، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس مغز گردو یا بادام کوبیده شده و آرد را اضافه و مخلوط کنید تا مایه شیرینی یکدست شود و خمیر لطیفی بدست بیاید ( دقت کنید که زیاد هم نزنید و همچنین فقط با قاشق یا با دور کند همزن مخلوط کنید چون حرارت دست موجب به روغن افتادن شیرینی میشود ).خمیر شیرینی را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.

پس از ۱ ساعت که خمیر شیرینی سرد شد از یخچال خارج کنید ، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر شیرینی را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر پهن کنید سپس با قالب شیرینی ها را قالب بزنید ( به همین صورت تمام خمیر را با قالب شیرینی قالب بزنید و آماده کنید ).
شیرینی های قالب زده را داخل سینی فر بچینید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا لبه های شیرینی طلایی شود ( پس از پخت شیرینی ها بسیار شکننده اند ، اجازه دهید شیرینی ها خوب سرد شوند سپس از سینی فر خارج کنید ).

برای تهیه کرم ۱۵۰ گرم کره را داخل قابلمه و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود سپس شکر ، عسل ، تخم مرغ و پودر کاکائو را اضافه کنید ، هم بزنید تا کرم خودش را بگیرد و کمی غلیظ شود ( دقت کنید که حرارت بسیار کم باشد تا تخم مرغ بسته نشود ) ، پس از آماده شدن کرم قابلمه را از روی حرارت بردارید و داخل آب سرد قرار دهید تا کرم سرد شود سپس کرم را با همزن بزنید تا بافتی نرم و خامه ای پیدا کند.
میان دو شیرینی مقداری کرم بزنید و روی هم قرار دهید و به هم بچسبانید ( به همین صورت تمام شیرینی ها را آماده کنید ) ؛ برای روی شیرینی ها مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب کنید ( روش بن ماری ) سپس شکلات آب شده را روی شیرینی ها بزنید ، شیرینی ها را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شوند و سرو کنید.

شیرینی کراکر

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی،آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4692
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *