سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

شیرینی کاراملی سیب

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 466 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

جو دوسر
2 پیمانه
آرد 1 و 1/4 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری
کره 1 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
کارامل 300 گرم
شیر 2 قاشق غذاخوری
سیب خرد شده 2 پیمانه

 

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

شیرینی کاراملی سیب

برای تهیه شیرینی کاراملی سیب سیب خود ابتدا فر را روشن کنید و روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود. سپس ظرف مورد نطر خود را انتخاب کرده و روی آن را فویل بکشید. روی فویل را هم کمی با روغن چرب کنید.

سپس در کاسه ای، جو دو سر، ا فنجان آرد، جوش شیرین، دارچین و جوز هندی را با هم ترکیب کنید. سپس در ظرف دیگری کره و شکر را با یکدیگر مخلوط نمایید. توجه کنید که کره را چند ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد و راحت با شکر ترکیب شود. برای ترکیب آنها از همزن دستی می توانید استفاده نمایید. پس از اینکه خوب با هم ترکیب شدند، ترکیب آرد خود را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید. ۱ فنجان از مواد تهیه شده را کنار گذاشته و باقی مواد را را کف طرف مورد نظر خود که آماده کرده اید بریزید و آنرا درون فر گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه مواد بپزد.

همزمان با آن کارامل با شیر را درون ظرف ریخته و درون ماکروویو بگذارید و ۲ دقیقه زمان دهید تا کارامل به طور کامل ذوب شود. هر ۳۰ ثانیه ظرف را از ماکروویو خارج کرده و کمی مواد را تکان دهید و مجدد به ماکروویو برگردانید. طی ۲ دقیقه کارامل و شیر به خوبی با هم ترکیب خواهند شد.
پس از آن سیب خرد شده خود را با کارامل ترکیب کنید و ۱ فنجان خمیر باقی مانده خود را نیز افزوده و خوب هم بزنید تا خمیر با مواد کاملا ترکیب شود.

پس از اینکه ۱۵ دقیقه اول پخت به پایان رسید ظرف را از فر خارج کرده و مواد تهیه شده دوم را روی لایه اول بریزید و به همه جای ظرف آنرا پخش نمایید. سپس ظرف را برای مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر بگذارید تا شیرینی شما آماده شود. پس از این زمان، شیرینی کاراملی سیب شما  طلایی رنگ خواهد شد. کمی صبر کنید تا شیرینی سرد شود و آن را از ظرف خارج نموده و سرو نمایید.

شیرینی کاراملی سیب

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: رسپی های کرفت

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4026
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *