در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

شیرینی کاجا

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 2123 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد سفید 3 پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
روغن6 قاشق سوپ خوری
شکر1/2 پیمانه
آب3/4 پیمانه
آبلیمو1/2 قاشق چایخوری

شیرینی کاجا

کاجا نام نوعی شیرینی هندی است که از محبوبیت بالایی در بین مردم هند و جهان برخوردار است.

برای تهیه شیرینی کاجا هندی به روش زیر عمل کنید.

برای تهیه شربت شیرینی ابتدا شکر و آبلیمو را در مقداری آب حل کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید . بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد و در این میان آن را هم بزنید تا شربت رقیقی به دست آید . مراقب باشید شربت غلیظ نشده و بلورهای کریستالی در شربت دیده نشود . بعد آن را کنار بگذارید .

آرد سفید و بیکینگ پودر را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و بعد روغن را به آنها اضافه کنید . آنها را ورز دهید و اگر لازم بود کمی آب اضافه کنید تا خمیر شما آماده شود . اجازه دهید خمیر ۱۵ دقیقه استراحت کند .

مقدار کمی آرد را روی تخته یا سطح صافی بریزید و خمیر را با کمک وردنه به شکل مربع باز کنید تا کاملا نازک شود . لبه های آن را ببرید تا خمیر صاف و یکدست شود و بعد آن را به آرامی لوله کنید . گوشه های خمیر را کمی خیس کنید تا بخش انتهایی خمیر به لوله بچسبد .

لوله را به طور افقی برش بزنید , به طوری که فاصله برش ها در حدود ۲ سانتی متر باشد . حالا هر کدام از برش ها را کمی فشار دهید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید . اگر شعله گاز زیاد باشد بخش داخلی شیرینی , خام می ماند و فقط روی خمیر برشته می شود . خمیرها را بعد از سرخ شدن با صافی از روغن بیرون بیاورید و آنها را بلافاصله در شربت غوطه ور کنید . بگذارید ۳۰ دقیقه داخل شربت بمانند . بعد آنها را داخل ظرف بچینید و سرو کنید.

شیرینی کاجا

 

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=827
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 8 = 1

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

39 − = 31