شیرینی ملکه بادام
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام , انواع شیرینی خشک , انواع شیرینی خانگی , انواع شیرینی عید , شیرینی برای عید , شیرینی خشک عید , طرز تهیه شیرنی خانگی ساده , مدل شیرینی خانگی جدید
۲۰۰ گرم کره را به دمای محیط برسانید و با پودر قند حسابی با همزن بزنید تا رنگش سفید شود.
یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ، مخلوط رو یک دقیقه با دور تند همزن بزنید
۵۰ گرم خامه رو به مواد اضافه کنید.
سپس هل و آرد رو اضافه کنید.
با دور کند همزن مواد خشک رو کاملا مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی حاصل بشه.
خمیر رو کف قالب مسطح ۳۰ ×۴۰ پهن کنید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
۷۵ گرم کره، ۵۰ گرم خامه، عسل، شکر، خلال بادام و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کنید.
روی حرارت قرار بدید تا بجوشه، پنج دقیقه محلول باید بجوشد.
مواد رویه رو روی خمیر بریزید و دمای فر رو به ۱۵۰ درجه برسونید و اجازه بدید تا سی دقیقه دیگه بپزه.
بعد از خنکشدن کامل شیرینی برش بدید.
نوش جان
شیرینی ملکه بادام | انواع شیرینی | انواع شیرنی خشک | طرز تهیه شیرینی خانگی | شیرینی عید
دستور تهیه و عکس از مریم بانی فر عزیز
ویراش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!