در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

شیرینی ملکه بادام

زمان آماده سازی :2 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1298 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره 200 + 75 گرم آرد 375 گرم
پودر قند 125 گرم تخم مرغ 2 عدد
هل 1/2 ق چ خامه 100 گرم
عسل 200 گرم شکر 100 گرم
زعفران آب کرده 2 ق س خلال بادام 200 گرم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 2٫50 از 5 )

شیرینی ملکه بادام

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام , انواع شیرینی خشک , انواع شیرینی خانگی , انواع شیرینی عید , شیرینی برای عید , شیرینی خشک عید , طرز تهیه شیرنی خانگی ساده , مدل شیرینی خانگی جدید

۲۰۰ گرم کره را به دمای محیط برسانید و با پودر قند حسابی با همزن بزنید تا رنگش سفید شود.

یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ، مخلوط رو یک دقیقه با دور تند همزن بزنید

۵۰ گرم خامه رو به مواد اضافه کنید.

سپس هل و آرد رو اضافه کنید.

با دور کند همزن مواد خشک رو کاملا مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی حاصل بشه.

خمیر رو کف قالب مسطح ۳۰ ×۴۰ پهن کنید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

۷۵ گرم کره، ۵۰ گرم خامه، عسل، شکر، خلال بادام و  زعفران آب کرده را با هم مخلوط کنید.

روی حرارت قرار بدید تا بجوشه، پنج دقیقه محلول باید بجوشد.

مواد رویه رو روی خمیر بریزید و دمای فر رو به ۱۵۰ درجه برسونید و اجازه بدید تا سی دقیقه دیگه بپزه.

بعد از خنک‌شدن کامل شیرینی برش بدید.

نوش جان

شیرینی ملکه بادام | انواع شیرینی | انواع شیرنی خشک | طرز تهیه شیرینی خانگی | شیرینی عید

دستور تهیه و عکس از مریم بانی فر عزیز

ویراش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11731
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *