شیرینی شکلاتی
برای تهیه شیرینی شکلاتی خود ابتدا فر را روشن کنید.
آنرا روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید.
سپس کاسه بردارید و پودر شکر، پودر کاکائو، آرد ذرت و نمک را درونش بریزید. مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
سپس ۲ سفیده تخم مرغ و ۱ تخم مرغ کامل و وانیل را به مواد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمایید.
می توانید از هم زن دستی و یا برقی برای این کار استفاده کنید.
در نهایت بایستی خمیر سفت و محکمی داشته باشید.
در مرحله بعدی تراشه های شکلات را اضاف نموده و خوب مواد را هم بزنید تا شکلات ها با خمیر ترکیب شوند.
برای پخت این مقدار از مواد به دو سینی فر نیاز دارید.
سینی را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید و کمی آنرا چرب کنید.
سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد را بردارید و به صورت تپه ای روی کاغذ بگذارید.
روی هر سینی ۱۰ عدد از شیرینی ها را قرار دهید.
توجه کنید که حتما بین آنها فاصله باشد. به شکل زیر توجه کنید.
سپس یکی از سینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید.
بعد از این زمان شیرینی های شما پف کرده و حجم آن ها زیاد خواهد شد.
همچنین ترک خواهند خورد.
پس از پخت سینی اول، سینی دوم را نیز به همین صورت بپزید.
توجه کنید که شیرینی ها را قبل از اینکه کاملا سرد نشده اند از روی سینی جدا نکنید.
اجازه دهید کاملا سرد شوند.
شیرینی شکلاتی شما آماده است. از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
نکته:
۱- پودر شکر با پودر فند و خود شکر متفاوت است.
پودر شکر، شکر آسیاب شده است.
برای تهیه پودر شکر خانگی می توانید ابتدا شکر را درون آسیاب بریزید و سپس آنرا الک کنید.
این کار را ۳ بار انجام دهید تا پودر نرمی حاصل شود.
۲- در دستورات پختی که پودر شکر قید شده است به هیچ وجه آنرا با شکر جایگزین نکنید.
۳- با یان میزان مواد ۲۰ عدد شیرینی شکلاتی خواهید داشت.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!