شیرینی سیب کارامل
برای تهیه شیرینی سیب کارامل ابتدا فر خود را روشن کرده و آنرا روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گذاشته تا گرم شود. سپس روی سینی فر خود فویل بکشید و روی آنرا چرب کنید و کنار بگذارید.
سپس در ظرفی ۲ قاشق غذاخوری کره که از قبل به دمای اتاق رسیده است را با خرده های کوکی و ۱ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را بر روی سینی فر ریخته و پخش کنید.
ظرف دیگری برداشته و پنیر خامه ای را درونش بریزید و با هم زن هم بزنید تا به صورت خامه ای روان تبدیل شود. تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید، سپس شیر و پودر پودینگ وانیلی را نیز اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید. تقریبا دو دقیقه زمان برای این کار کافی است. مواد که حاضر شد روی مواد قبلی درون سینی ریخته و پخشش کنید.
سپس دارچین، جوز هندی و باقی مانده شکر دانه ریز را با سیب خرد شده ترکیب نمایید. در ظرفی باقی مانده کره را ذوب نمایید، سپس آرد و شکر قهوه ای را به آن اضافه نموده و مواد را با هم ترکیب کنید. سپس ترکیب سیب خود را که آماده کرده اید را به آنها اضافه کرده و خوب مواد را با هم ترکیب کنید.سپس مخلوط آماده شده را روی مواد سینی خود ریخته و لایه سوم را نیز خوب پخش کنید. ظرف را به مدت ۱ ساعت درون فر گذاشته تا پخته شود.
همزمان با آن، کارامل و خامه را در ظرفی بریزید و درون ماکروویو با درجه بالا به مدت ۱ دقیقه بگذارید. زمان را به دو ۳۰ ثانیه تقسیم کنید. پس از ۳۰ ثانیه اول ظرف را خارج کرده و مواد را هم بزنید و مجدد دورن ماکروویو بگذارید.
پس از اینکه شیرینی شما پخته و کمی خنک شد، از ترکیب کاراملی خود روی آن بریزید. در نهایت شیرینی سیب کارامل خود را برای چند ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک گردد و آنرا سرو نمایید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
منبع: رسپی های کرفت
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!