سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

شیرینی سیب کارامل

زمان آماده سازی :2 ساعت و 5 دقیقه

بازدید : 342 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره6 قاشق غذاخوری
کوکی خرد شده1 پیمانه
شکر دانه ریز3 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای225 گرم
تخم مرغ2 عدد
شیر1 پیمانه
دارچین1 قاشق غذاخوری
جوز هندی1/4 قاشق چایخوری
سیب خرد شده2 پیمانه
آرد1/2 پیمانه
شکر قهوه ای1/2 پیمانه
جو دو سر1/2 پیمانه
کارامل 250 گرم
خامه2 قاشق غذاخوری
پودر پودینگ وانیلی100 گرم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

شیرینی سیب کارامل

برای تهیه شیرینی سیب کارامل ابتدا فر خود را روشن کرده و آنرا روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گذاشته تا گرم شود. سپس روی سینی فر خود فویل بکشید و روی آنرا چرب کنید و کنار بگذارید.

سپس در ظرفی ۲ قاشق غذاخوری کره که از قبل به دمای اتاق رسیده است را با خرده های کوکی و ۱ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را بر روی سینی فر ریخته و پخش کنید.

ظرف دیگری برداشته و پنیر خامه ای را درونش بریزید و با هم زن هم بزنید تا به صورت خامه ای روان تبدیل شود. تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید، سپس شیر و پودر پودینگ وانیلی را  نیز اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید. تقریبا دو دقیقه زمان برای این کار کافی است. مواد که حاضر شد روی مواد قبلی درون سینی ریخته و پخشش کنید.

سپس دارچین، جوز هندی و باقی مانده شکر دانه ریز را با  سیب خرد شده ترکیب نمایید. در ظرفی باقی مانده کره را ذوب نمایید، سپس آرد و شکر قهوه ای را به آن اضافه نموده و مواد را با هم ترکیب کنید. سپس ترکیب سیب خود را که آماده کرده اید را به آنها اضافه کرده و خوب مواد را با هم ترکیب کنید.سپس مخلوط آماده شده  را روی مواد سینی خود ریخته و لایه سوم را نیز خوب پخش کنید. ظرف را به مدت ۱ ساعت درون فر گذاشته تا پخته شود.
همزمان با آن، کارامل و خامه را در ظرفی بریزید و درون ماکروویو با درجه بالا به مدت ۱ دقیقه بگذارید. زمان را به دو ۳۰ ثانیه تقسیم کنید. پس از ۳۰ ثانیه اول ظرف را خارج کرده و مواد را هم بزنید و مجدد دورن ماکروویو بگذارید.

پس از اینکه شیرینی شما پخته و کمی خنک شد، از ترکیب کاراملی خود روی آن بریزید. در نهایت شیرینی سیب کارامل خود را برای چند ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک گردد و آنرا سرو نمایید.

 

شیرینی سیب کارامل

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: رسپی های کرفت

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4038
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *