شیرینی سه مغز
برای تهیه شیرینی سه مغز ابتدا در ظرفي، کره، شکر، پنير خامهای و وانيل را با همزن برقي، هم بزنيد تا تغيير رنگ دهد.
سپس در ظرفي ديگر، آرد شیرینی یا همان آرد سفید را با نمک مخلوط کنید و سپس آنرا الک نمایید.
سپس آن را به مخلوط پنير بي افزاييد و مجددا با همزن برقي، هم بزنيد.
سپس نيمي از گردو را به مخلوط اضافه کرده و با هم بزنيد تا خمير يکدستي حاصل شود.
خمير را در ظرف درداري گذاشته و بهمدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد.
خمير آمادهشده را با وردنه روی سطح آردپاشي شده باز کنيد.
پسته، بادام و بقيه گردو را روي خمير ريخته و آن را رول کنيد.
رول آمادهشده را به مدت يک ساعت در فريزر قرار دهيد تا کاملاً خود را بگيرد.
فر را از ۱۵ دقيقه قبل از خارج کردن خمیر از فریزر روشن نموده و روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم و گرم کنيد.
پس از اين مدت، رول را از فريزر خارج کرده و آن را با فاصله يک سانتي متر از يکديگر برش دهيد، سپس آنها را در سيني فر چيده و به مدت تقريبيا ۱۵ دقيقه درطبقه وسط فر گرمشده قرار دهيد تا بپزند.
پس از پخت، شيرينيها را از فر خارج کرده، روي آنها را با شکلات ذوبشده تزيين و سرو کنيد.
شیرینی سه مغز شما آماده است. نوش جان
تهیه و تنظیم: چاشنی
دوستان خوبم، نظرتون در مورد این مطلب چیه؟ خوشحال میشم نظرتونو برامون ارسال کنید.پایین همین مطلب، قسمت دیدگاه. ;-)
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!