سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

شیرینی دوناتی با رویه نارگیلی

زمان آماده سازی :2 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 327 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره1فنجان
شکر1/2 فنجان
آرد2 فنجان
بکینگ پودر1/4 قاشق چایخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
شیر5 قاشق غذاخوری
وانیل1/2 قاشق چایخوری
نارگیل رنده شده شیرین شده3 فنجان
کارامل نرم450 گرم
شکلات تلخ240 گرم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

شیرینی دوناتی با رویه نارگیلی

برای تهیه شیرینی دوناتی با رویه نارگیلی ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

در یک مخلوط کن کره و شکر را بزنید و خامه ای کنید تا سبک و پفکی بشوند.
در یک کاسه آرد، بکینگ پودر و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید.

مخلوط آرد را در سه نوبت به کره خامه ای شده اضافه کنید.

بین هر بار اضافه کردن خوب بزنید و دیواره های ظرف را هر موقع لازم بود بتراشید.

۲ قاشق سوپ خوری شیر و عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند و خمیر به صورت تکه های درشت در بیاید و شکل بگیرد.

با استفاده از دست خمیر را نصف کنید و آن را فشار دهید تا به شکل دو صفحه گرد فشرده در بیاید.

هر صفحه را محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و ۱ ساعت تا سفت شود در یخچال قرار دهید.

زمانی که خمیر سرد شد صفحه ها را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده پهن کنید تا ضخامت آن به ۳ میلی متر برسد.

با یک قالب دوناتی شکل هر چقدر می توانید شیرینی از داخل خمیر در بیاورید.

شیرینی ها را داخل یک سینی فر که با کاغذ روغنی کف آن را پوشانده اید قرار بدهید.

همین مراحل را برای نصفه ی دوم خمیر هم تکرار کنید.
شیرینی ها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید و بعد از گذشت نصف این زمان سینی را بچرخانید تا رنگ شیرینی ها طلایی کمرنگ بشود.

شیرینی ها را روی یک توری بگذارید تا کاملاً خنک بشوند.

رویه نارگیلی را درست کنید.

نارگیل را داخل یک سینی فر بریزید که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید .

آن را ۱۰ دقیقه تا زمانی که بو داده شود در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) بپزید.

گاهی هم بزنید تا مطمئن شوید که یکدست قهوه ای می شوند و نمی سوزند.

نارگیل بو داده را از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید.

کارامل و ۳ قاشق سوپ خوری شیر و  ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را در یک قابلمه دو جداره اب کنید.

به جای قابلمه دوجداره می توانید آنها را در یک روغن دان کوچک بریزید و روی یک روغن دان بزرگ آب در حال غل زدن قرار دهید.

کارامل ها را تا زمانی که کاملا آب شوند حرارت دهید.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و ۳/۴ کارامل را در یک کاسه بزرگ با نارگیل بو داده مخلوط کنید.

۱/۴ فنجان کارامل باقیمانده را با دقت روی شیرینی های خنک شده بمالید.

سپس مقداری از مخلوط نارگیل را روی آن بپاشید و فشار دهید.

بگذارید شیرینی ها ۳۰ دقیقه بمانندو خنک شوند.

اگر مخلوط نارگیل و کارامل موقع ریختن روی شیرینی ها سفت شد آن را داخل قابلمه دوجداره بریزید و گرم کنید تا دوباره قابل پخش کردن بشود.

شکلات تلخ را در یک قابلمه دوجداره یا ماکروویو آب کنید.

کف هر کدام از شیرینی ها را در شکلات بزنید و آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.

با یک چنگال چند قطره شکلات روی قسمت بالایی آنها بریزید.

بگذارید شیرینی ها بمانند تا شکلات کاملاً سفت شود.

شیرینی دوناتی با رویه نارگیلی
نکته:
۱- اگر قالب شیرینی پزی دونات شکل ندارید می توانید دو قالب معمولی را داخل هم بیندازید تا شکل حلقه ای درست شود.

به جای آن هم می توانید از در شیشه ی ادویه با دو اندازه متفاوت استفاده کنید.

۲- اگر خمیر بعد از اینکه از یخچال بیرون آمد خیلی سرد شد و نمی توانستید آن را پهن کنید بگذارید ۱۰ دقیقه بماند سپس پهن کنید و شیرینی ها را برش دهید.

۳- شیرینی ها باید طلایی خیلی کمرنگ بشوند. اگر شک داشتید آن را کمتر از زمان لازم بپزید.

۴- اگر از خرده شکلات تلخ استفاده می کنید ۳۰۰ گرم آن برابر ۱و ۲/۳ فنجان است.

۵- نارگیل خیلی سریع می سوزد پس حواستان به آن باشد و زیاد هم بزنید.

۶- وقتی ۱/۴ فنجان کارامل باقیمانده را روی شیرینی ها می مالید مخلوط نارگیلی بهتر به شیرینی می چسبد.

۷-برای تهیه نارگیل رنده شده شیرین شده، نارگیل تازه ای را پوست بکنید و آن را با هر اندازه رنده ای که مایلید رنده کنید. سپس دو الی ۳ قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه نمایید.

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3515
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *