شیرینی دارچینی
برای تهیه شیرینی دارچینی، در یک کاسه ابتدا ۳ قاشق غذاخوری کره که در دمای اتاق نرم شده است را با ۳ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز، ۱ زرده تخم مرغ و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل ترکیب نمایید.
با یک چنگال مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا به صورت خامه ای و نرم تبدیل شود.
سپس در ظرف جداگانه ای آرد، نمک، بکینگ پودر، ۱/۲ قاشق غذاخوری دارچین، زنجبیل، جوز هندی و میخک را با هم ترکیب نمایید.
در مرحله بعدی مواد تهیه شده در مرحله اول( مواد تقریبا مایع) را به کاسه محتوی آرد اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
باید به صورت یک خمیر دربیاید.
روی خمیر را بپوشانید و برای ۱۵ ددقیقه آن را درون یخچال بگذارید.
بعد از این ۱۵ دقیقه، فر خود را روشن کنید و روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید.
پس از آن در یک ظرف ۱ قاشق چایخوری شکر و ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین را با هم ترکیب کنید.
حالا خمیر خود را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت توپی دربیاورید و درون ترکیب شکر و دارچین بغلطانید.
روی سینی فر را با کاغذ مناسب بپوشانید.
سپس دو تکه کوکی را روی آن با فاصله از هم بگذارید.
در نهایت پس از گرم شدن فر، شیرینی خود را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا بپزد.
شیرینی دارچینی شما آماده است.
با این مقدار مواد دو عدد شیرینی دارچینی خواهید داشت
می توانید با افزایش متناوب مواد تعداد آن را افزایش دهید.
با قهوه، نسکافه، شیر و یا هر نوشیدنی داغ دیگر این شیرینی خوشمزه را میل کنید. نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!