سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

شکلات چوبی کشمشی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 40 دقیقه

بازدید : 407 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کشمش سیاه
150 گرم
خلال بادام 70 گرم
گردو 70 گرم
کره 50 گرم
شکلات تخته ای قهوه ای 150 گرم
بیسکویت ساده خرشده 2 پیمانه
مارمالاد زردآلو 2 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع 1 قاشق چایخوری
سیخ چوبی به تعداد لازم
شکلات تخته ای برای تزیین 50 گرم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

شکلات چوبی کشمشی

برای تهیه شکلات چوبی کشمشی ابتدا خلال بادام را ریز خرد کنید.گردو را هم ریز خرد کنید و در کاسه ای بریزید. بیسکویت را در آسیاب ریخته و پودر کنید. آن را به همراه کشمش ریز شده به کاسه اضافه کنید.
۱۵۰ گرم شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری آب کنید. کره را هم آب کنید. کره آب شده و شکلات آب شده و مارمالاد زردآلو را به مواد خشک داخل کاسه اضافه کنید.
حالا مواد را با هم مخلوط کنید . آب پرتقال را هم اضافه کرده و این بار مواد را با دست ورز دهید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا مواد به صورت خمیری یکدست در آیند.از مواد به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و در دست گرد کنید. تکه هایی را هم می توانید قالب بزنید تا فرم دلخواهتان را بگیرند. همه مواد را به این صورت آماده کرده و روی سینی بچینید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
شکلات تخته ای را با حرارت غیر مستقیم آب کنید و با روغن مایع مخلوط کنید تا روان شود. شکلات هایی را که در یخچال بیرون آورده و در هر کدام از آنها یک سیخ چوبی فرو کنید.
شکلاتهای به سیخ زده را در شکلات آب شده فرو کنید تا همه جای آنها به شکلات آغشته کنید. شکلاتهای آماده را روی کیسه فریزر چرب شده بگذارید.

شکلات چوبی کشمشی شما آماده است. نوش جان

شکلات چوبی کشمشی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5061
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *