شکلات شیر مارشمالو
برای تهیه شکلات شیر مارشمالو اول از همه فر رو روشن کنید و روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بذارید. کمی گرم بشه کافیه. زیاد به فر نیاز نداریم. گردو خرد شده رو روی یه کاغذ پخت پخش کنید و روی سینی بذارید و برای مدت ۵ دقیقه درون فر قرارش بدین. بعد از فر خارجش کنید و کمی جا به جاشون کنید و مجدد برای ۵ دقیقه درون فر بذارید. بعدش از سینی برداشته و اجازه بدین که خنک بشن.
ظرف مناسبی بردارید و کمی چربش کنید و داخلش رو با کاغذ شیرینی پزی بپوشونید.
در قابلمه ای کره، شیر و شکر رو بریزید. قابلمه رو روی شعلع متوسط قرار بدین و گاهی موادتون رو هم بزنید. زمانی که مواد به جوش اومد، اون رو به مدت ۵ دقیقه به طور مداوم هم بزنید. مواد رو از روی حررات بردارید و با چیپس شکلات سغید ترکیبشون کنید. برای این کار می تونید از هم زن دستی استفاده کنید. بعدش خمیر مارشمالو رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعدی گردوی بود داده خودتون رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب بشن. مواد رو به ظرف خودتون منتقل کنید و اجازه بدین که کاملا خنک بشه. شکلاتتون رو به قطعات مربعی شکل برش بدین و از طعم فوق العاده اون لذت ببرید.
اینم از شکلات شیر مارشمالو امروز.
نکته:
برای تهیه خمیر مارشمالو به این روش عمل کنید:
آب سرد ۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱پیمانه
آب جوش ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری
آب لیمو ترش ۱/۴ قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود. شکر و آب جوش را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود . وقتی جوش آمد کنار بگذارید تا کمی سرد شود و بعد محلول ژلاتین را اضافه کرده و برای ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. گه گاهی آن را به هم زده و وقتی از روی حرارت برداشتید آب لیمو و وانیل را اضافه کنید. وقتی مواد سرد شد با درجه ی تند همزن برقی بزنید تا غلیظ و کش دار شود.
*شکر و آب را هم بزنید تا آب آن بخار نشود.
*این مایه نباید بجوشد،فقط باید غلیظ شود.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!