در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

شکلات بادام زمینی

زمان آماده سازی :25 دقیقه

بازدید : 783 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شکلات نیمه شیرین 1 پیمانه
شکلات تافی 1 پیمانه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
بادام زمینی بوداده 1 و 1/2 پیمانه
مارشمالو کوچک 1 و 1/2 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

شکلات بادام زمینی

اگه طعم شور و شیرین رو با هم می پسنیدن این شکلات میتونه گزینه خوبی برای شما باشه. چون رویه اون شکلات و داخل از بادام زمینی پر میشه و طعم خیلی خوبه داره. از این شکلات می تونید برای دسر در مهمانی ها، جشن تولد ها و یا مراسم هایی مثل ولنتاین استفاده کنید.

برای تهیه شکلات بادام زمینی اول از همه شکلات نیمه شیرین، شکلات تافی و روغن نباتی رو داخل ظرف مناسب ماکروویو بریزید. مواد رو برای مدت ۳۰ ثانیه درون ماکروویو با درجه بالا بذارید و خارجش کنید و هم بزنید و مجدد به ماکروویو برگردونید. این کار را تا زمانی انحام بدین که شکلات ها کاملا ذوب بشن. بعد از ذوب شدن شکلات ها سریع بادام زمینی بو داده و مارشمالو های کوچیک رو بریزید داخلش و هم بزنید تا بادام زمینی به تمام قسمت های شکلات برسه. روی یه کاغذ شیرینی پزی به اندازه یه قاشق غذاخوری و یا هر مقداری که خودتون دوست داشتید از موادتون بردارید و روی کاغذ بریزید. این کارو تا جایی انجام بدین که موادتون تموم بشه. مواد رو برای مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر بذارید تا خودشو بگیره.  بعدش شکلات بادام زمینی شما آماده است. نوش جان.

شکلات بادام زمینی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5490
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *