سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

شله زرد

زمان آماده سازی :2 الی 3 ساعت

بازدید : 1106 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج کامل 1 پیمانه
آب 6 پیمانه
شکر 2 پیمانه
کره 50 گرم
پودر زعفران به مقدار لازم
گلاب 1/2 پیمانه
هل ساییده شده کمی
دارچین و خلال پسته برای تزیین
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

شله زرد

شله زرد یکی از بهترین انتخاب ها برای دسر می باشد. البته کمی از نظر مغذی سنگین بوده و بهتر است به مقدار کم سرو شود. شله را عموما به یک روش درست میکنند فقط نکات خاصی در تهیه آن وجود دارد که خدمتتان عرض میکنم.

برنج شله زرد نیم دانه می باشد اما می توانید از برنج کامل نیز استفاده کنید فقط کمی زمان پختش بیشتر می شود و آب بیشتری برای پختش نیاز خواهد شد.نکته مهم این است که حتما از برنج ایرانی استفاده کنید تا کیفیت خوبی داشته باشد.

برای تهیه شله زرد ابتدا بایستی برنج را شسته و آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.  پس از اینکه برنج از قل قل افتاد بایستی شکر را به آن اضافه کنید.  حدود نیم تا ۱ ساعت زمان می دهیم تا شکر و برنج با یکدیگر بپزد و برنج تقریبا بپزد. بعد از اینکه برنج کاملا له شد  کره و زعفران و هل را که از قبل آماده کرده اید به مواد اضافه کنید. مدتی زمانی را اجازه می دهیم تا زعفران کاملا رنگ بندازد. تقریبا نیم ساعت کافی می باشد.  برای تهیه این مقدار مواد تقریبا دو تا سه ساعت زمان صرفف خواهد شد. وتی حس کردید که غلظت مواد کافی می باشد گلاب را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه شله زرد را از روی شعله بردارید.

فوت و فن های شله زرد:

۱- حتما توجه داشته باشید که شکر را زمانی به برنج اضافه کنید که برنج نیم پز شده باشد.

۲- در رحله آخر اگر احساس کردید که آب مواد کم می باشد می توانید کمی آب به آن اضافه کنید. غلظت مواد به خود شما بستگی دارد.

۳- زمانی که شکر به برنج اضافه می کنید سریعا کمی شکر آب خواهد انداخت. پس توجه کنید که در این مرحله آب اضافه نکنید.

۴- اگر از خلال بادام در شله زرد خوشتان می آید در یک ساعت آخر پخت آن ها را اضافه کنید.

۵- این نسبت مواد برای پخت مقدار کمی شله زرد می باشد و برای نذریها بایستی نسبت ها به این صورت زیاد شود که شکر دو برابر برنج می باشد و آب پنج برابر برنج. اگر مقدرا تهیه آن خیلی زیاد می باشد بایستی از قبل برنج را خیس کنید. حداقل برنج را برای مقدرا کم ۳ الی ۴ ساعت و برای مقدار زیاد از شب قبل از تهیه خیس کنید.

۶- برای تزیین شله زرد می توانید از خلال بادام و پسته و دارچین و همچنین گل سرخ استفاده کنید.

۷- با این مقدار مواد ۴ تا ۵ پیاله شله زرد خواهید داشت.

 

شله زرد

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2205
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *