در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

شربت ذرت

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 910 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بلال شیرسن 4 عدد
اسانس وانیل 2 تا 3 قطره
نمک 2قاشق چایخوری
آب 5 لیوان سرپر
شکر 950 گرم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

شربت ذرت

ابتدا بلال ها را پوست کنده و تمام نخ های آنرا جدا کنید. سعی کنید روی ذرت ها هیچ اثری از پوست و سایر قسمت های بلال نباشد. بلال ها را به صورت ضخیم و حلقوی ببرید. ظرفی مناسب را با ۵ لیوان آب پر کنید و بلال ها را داخل آن قرار دهید و اجازه دهید آب جوش بیاید.پس از به جوش آمدن آب شعله را ملایم کتید و کمی صبر کنید تا حدود ۲ لیوان آب باقی بماند. پس از آن بلال ها را آبکشی کنیدد و بعد از کمی خشک شدن با دست به شدت فشرده کنید تا شیره آن خارج شود. می توانید از جسم سنگین مثل قابلمه پر از آب هم استفاده کنید. سپس شکر نمک و عصاره وانیل را با شیره ذرت مخلوط نماییدو حدود ۱ ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید تا غلیظ شود.

شربت ذرت شما آماده است.

شربت ذرت

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2064
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *