سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

شربت ذرت

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 552 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بلال شیرسن 4 عدد
اسانس وانیل2 تا 3 قطره
نمک2قاشق چایخوری
آب5 لیوان سرپر
شکر950 گرم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

شربت ذرت

ابتدا بلال ها را پوست کنده و تمام نخ های آنرا جدا کنید. سعی کنید روی ذرت ها هیچ اثری از پوست و سایر قسمت های بلال نباشد. بلال ها را به صورت ضخیم و حلقوی ببرید. ظرفی مناسب را با ۵ لیوان آب پر کنید و بلال ها را داخل آن قرار دهید و اجازه دهید آب جوش بیاید.پس از به جوش آمدن آب شعله را ملایم کتید و کمی صبر کنید تا حدود ۲ لیوان آب باقی بماند. پس از آن بلال ها را آبکشی کنیدد و بعد از کمی خشک شدن با دست به شدت فشرده کنید تا شیره آن خارج شود. می توانید از جسم سنگین مثل قابلمه پر از آب هم استفاده کنید. سپس شکر نمک و عصاره وانیل را با شیره ذرت مخلوط نماییدو حدود ۱ ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید تا غلیظ شود.

شربت ذرت شما آماده است.

شربت ذرت

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2064
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *