شاورمای سیب زمینی
طرز تهیه شاورمای سیب زمینی , شاورما لبنانی , ادویه شاورما , ادویه مخصوص شاورما , طرز تهیه شاورما با مرغ , طرز تهیه شاورما با سیب زمینی , طرز تهیه شاورما خانگی , شاورما عربی , شاورما چیست , شاورمای مرغ , شاورمای , طرز تهیه شاورمای با سس مخصوص
سينه مرغ رو به صورت نواری برش ميديم.
با مواد موجود بایستی مرغ رو مخلوط کنیم.
سرکه،روغن زیتون،آب لیمو، زیره، دارچین،فلفل سیاه،پودر هل، ادویه کاری،آویشن،پیاز حلقه شده، سیر رنده شده، فلفل سبز تند و ماست رو با مرغ مخلوط میکنیم.
به مدت نيم ساعت توي يخچال ميذاريم تا طعم بگيره.
بعد در يک ماهي تابه كمی روغن ميريزيم.
تکه های مرغ رو داخل روغن سرخ می کنیم و می پزیم.
قبل از اينكه مرغها رو سرخ كنيم پيازهاي حلقه حلقه شده رو از توش درمياريم و بعد سرخ ميكنيم.
سپس سیب زمینی آبپز شده رو خوب بکوبید یا رنده میکنیم.
سیب زمینی را با پیازچه، جعفری، هویج و کره مخلوط میکنیم.
كف قالب مورد نظر رو سلفون ميكشیم تا موقع برگردون قالب موادمون به قالب نچسبه.
مواد سيب زمينی رو كف قالب ميذاريم.
با دست فشار ميديم تا مواد منسجم بشه و بعد قالب رو بر ميگردونيم.
مواد مرغ پخته شده رو روی سيب زمينها ميذاريم.
با هر چی دوست داريد تزيين ميكنيم و سس مايونز روی مواد ميريزيم و نوش جان ميكنيم.
شاورمای سیب زمینی | شاورما لبنانی | ادویه شاورما | غذای ساده | غذای راحت و ارزان
دستور تهیه و عکس از سامانتا عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!