در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

شامی ترش

زمان آماده سازی :1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 818 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت چرخکرده 250 گرم
سیب زمینی 3 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
تخم مرغ 2 عدد
زردچوبه و دارچین به میزان لازم
نمک فلفل و آویشن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب 1 و 1/2 لیوان
پیاز رنده شده 1 عدد
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
گوجه برای تززین 4 عدد
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

شامی ترش

برای تهیه شامی ترش ابتدا سیب زمینی و پیاز را پوست می گیریم و با رنده ریز آنها را رنده می کنیم و آب سیب زمینی و پیاز را می گیریم.
سپس گوشت چرخ کرده ،‌تخم مرغ ، نمک ، فلفل، زردچوبه، پودر آویشن و دارچین را به سیب زمینی و پیاز رنده شده اضافه می کنیم و  با یکدیگر مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم

سپس  ماهی تابه را روی گاز میگذاریم و  روغن می ریزیم تا داغ شود. از مایه کتلت به اندازه یه نارنگی برمی داریم و با دست صاف می کنیم و به شکل گرد در می آوریم و و داخل روغن میگذاریم و دو طرف آن را سرخ می کنیم (درپوش ماهی تابه را موقع سرخ کردن بگذارید. با این ترفند هم کتلت خوب می پزد و هم روغن کمتری استفاده میشود)

۴ عدد گوجه ای که داشتید به صورت ورقه ای خرد کنید و بعد در ماهی تابه ای که شامی ترش را سرخ کردیم گوجه ها را اضافه می کنیم و هر دو طرفش را سرخ می کنیم. این برای تزیین کتلت ها هست که اگه گوجه دوست نداتشتید می توانید از سیب زمینی هم استفاده کنید. بستگی به سلیقه شما دارد.

خوب حالا بریم سرغ درست کردن سس کتلت  ترش، شمالی آبدار

داخل ماهی تابه کمی روغن می ریزیم. یه یک عدد  پیاز رنده شده ای که داشتیم داخل ماهی تابه می ریزیم و تفت می دیهم و در ظرف را می گذاریم و هر دو دقیقه بر می داریم و مواد را هم می زنیم. تا ۵ دقیقه زمان کافی می باشد و بعد زردچوبه را به مواد اضافه می کنیم و حدود ۱ دقیقه تفت می دهیم و بعد رب گوجه را اضافه می کنیم و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه تفت می دهیم. سپس  ۱/۵ لیوان آب را که به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم و حالا کمی نمک و آب لیمو را اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا مواد به جوش بیاید. زمانی که جوش آمد حرارت رل کم می کنیم و میگذاریم مایه سس غلیظ شود. تقریبا ۵ دقیقه زمان کافی می باشد.  وقتی مایه سس غلیظ شد کتلت ها را داخل سس می گذاریم و ۵ الی ۶ دقیقه کتلت ها با سس جوش بخورد.

شامی ترش گیلانی شما آماده است. آنرا با گوجه فرنگی و یا سیب زمینی سرخ شده تزیین نمایید. نوش جان

شامی ترش

ارسال شده توسط دوست خوبمون فرزانه

تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره..  :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2862
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *