سیمیت
نان ترکی مخصوص صبحانه
وعده غذایی: صبحانه
یک لیوان آب ولرم و شکر را خوب مخلوط کنید و سپس مایه خمیر را روی آن بربزید و در آب حل کنید و بعد روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید.
آرد را داخل کاسه بریزید و وسط آن را گود کنید و سپس مایه خمیر، نمک و باقیمانده آب ولرم را اضافه کنید و اول با چنگال کمی هم زده و بعد با دست شروع به ورز دادن کنید و روغن مایع را کم کم به خمیر در حال ورز دادن اضافه کنید.
بعد از اینکه خمیر به شکل نسبتاً منسجمی در آمد، گرد کنید و روی آن را کمی با دست چرب کرده و داخل ظرف گودی بگذارید و روی ظرف را با یک حوله نمدار گرم پوشانده و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید. ( در تابستان یک ساعت هم کافیست )
اکنون خمیر را باید به صورت نان سیمیت شکل دهیم.
برای این کار ابتدا دو عدد چانه ۱۰۰ گرمی از خمیر برداشته ( به اندازه یک نارنگی متوسط ) و به صورت یک استوانه بلند و باریک داخل دست و بعد روی میزکار شکل دهید.
نوارها را کنار هم قرار دهید. یک سر هر دو نوار را روی هم بگذارید و کمی فشار دهید و با یک دست آن قسمت را نگه دارید. سپس به آرامی دست را روی سر دیگر نوارها بگذارید و خیلی آرام روی میز غلط دهید تا دو نوار به صورت مارپیچ به دور هم پیچیده شود. دو سر نوارهای پیچیده شده را کمی با آب نمدار کرده و به هم وصل کنید و با دست قسمت اتصال دو سر نوار را کمی فشار دهید.
داخل یک بشقاب ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری کنجد بریزید.
داخل بشقاب دیگری ۳ قاشق غذاخوری شیره انگور و ۳ قاشق غذاخوری آب را مخلوط کنید.
سیمیت را ابتدا داخل سس شیره انگور غلطانده و بعد دو طرف آن را درون کنجد بغلطانید ( این کار را به آرامی انجام دهید تا نانهای شما دفرمه نشده و تغییر شکل ندهد )
سپس خمیرهای آغشته شده به کنجد را با فاصله داخل سینی بگذارید ( کاغذ روغنی فراموش نشود!)
سعی کنید سس را ابتدا همین مقدار که گفته ام درست کنید و اگر کم آمد دوباره درست کنید تا دور ریز نداشته باشید.
همه نانها را به همین شکل انجام داده و داخل سینی فر بچینید و در آخر ۱۵ دقیقه دیگر به خمیرهای آماده استراحت دهید.
سینی را در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم کرده اید قرار دهید و وقتی روی نانها طلایی شد، آماده است!
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!