سیب پلو
طرز تهیه سیب پلو با مرغ , سیب پلو ساده , سیب درختی پلو , غذای کرمانشاهی , سیب پلو کرمانشاهی , انواع پلو , پلو خوشمزه, غذای سنتی , غذای محلی کرمانشاه , غذای با طعم شیرین , غذا با سیب , غذا با مرغ
برنج را همراه مقداری نمک ۳تا۴ ساعت بخیسانید.
یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و خرد کنید.
قابلمه مناسبی انتخاب کنید پیاز و مقداری روغن را درون آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا مقداری سبک شود.
سپس مرغ را به آن بیافزایید و مقداری تفت دهید.
سپس مقداری نمک و آب سیب را به آن بیافزایید.
در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت خیلی ملایم مرغ کامل پخته شود و مقدار سس مرغ ۱/۳شود.
۱ عدد پیاز دیگر. را پوست بگیرید بشویید و نگینی خرد کنید.
قابلمه کوچکی انتخاب کنید.
پیازها و مقداری روغن را درون آن بریزید و با در بسته مقداری سرخ کنید.
سیب ها را بشویید و با پوست نگینی درشت خرد کنید.
سیب ها را به پیازهای عسلی سرخ شده اضافه کنید
زعفران غلیظ و شکر را بیافزایید و تفت دهید.
در قابلمه را در طول پخت نگذارید.
بعد از اینکه آب سیب کشیده شد شعله را خاموش کنید سیب نباید له شود.
در آخر پلو را درون ظرف سرو بگذارید و با مرغ و سیب و پلوی زعفرانی تزیین و سرو کنید.
سیب پلو | سیب پلو غذای کرمانشاهی | غذای محلی کرمانشاه | انواع پلو | پلو و مرغ | غذا با مرغ
دستور تهیه و عکس از راحیل عزیز
ویرایش و تنظیم : چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!