در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 85 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۰ / مرداد / ۱۳۹۵

سیب زمینی پپرونی تنوری| آموزش آشپزی چاشنی
سیب زمینی پپرونی – مرحله۱

اول از همه فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید. فر باید به خوبی گرم بشه.

بعد سیب زمینی ها رو بشورید. با پارچه ای به خوبی آن ها رو خشک کنید.

چاقوی تیزی بردارید. هر سیب زمینی را بین ۸ تا ۱۰ برش بزنید.

مراقب باشید که برش ها تا انتهای سیب زمینی نیاید.

برای اینکه برش خوبی داشته باشید؛ می تونید از دو قاشق چوبی استفاده کنید. دو قاشق رو موازی کنار هم با فاصله قرار بدین. سپس سیب زمینی رو روی آنها بذارید. به راحتی می تونید برش مورد نظر رو بزنید.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7672
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    61 − = 59

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    64 − = 57