در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 232 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۰ / مرداد / ۱۳۹۵

سیب زمینی پپرونی تنوری| آموزش آشپزی چاشنی
پپرونی چیست؟ پپرونی به‌معنای فلفلی، نوعی سالامی تند ایتالیایی است که از گوشت گاوی که با مقادیر زیادی فلفل سیاه و فلفل قرمز مزه‌دار شده‌ است تهیه می‌شود. این نوع از سوسیس که بلند، باریک و سفت بوده و در معرض هوا خشک می‌شود نیازی به پختن نداشته و می‌توان آن را بدون طبخ کردن خورد. پپرونی را معمولا به صورت برش‌هایی نازک بریده و به‌ عنوان اشتهاآور (اپتایزر) میل می‌نمایند. همچنین از این سوسیس برای طعم دادن به بسیاری از غذاهای قابل طبخ همچون پیتزای پپرونی استفاده می‌شود. در این آموزش سیب زمینی پپرونی رو داریم. سیب زمینی تنوری با پپرونی و سس قرمز که طعمی متفاوت داره. با آموزش این غذای ایتالیایی خوشمزه همراه ما باشید.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7671
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    62 − = 58

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    7 + 1 =