سیب زمینی پپرونی تنوری| آموزش آشپزی چاشنی
پپرونی چیست؟ پپرونی بهمعنای فلفلی، نوعی سالامی تند ایتالیایی است که از گوشت گاوی که با مقادیر زیادی فلفل سیاه و فلفل قرمز مزهدار شده است تهیه میشود. این نوع از سوسیس که بلند، باریک و سفت بوده و در معرض هوا خشک میشود نیازی به پختن نداشته و میتوان آن را بدون طبخ کردن خورد. پپرونی را معمولا به صورت برشهایی نازک بریده و به عنوان اشتهاآور (اپتایزر) میل مینمایند. همچنین از این سوسیس برای طعم دادن به بسیاری از غذاهای قابل طبخ همچون پیتزای پپرونی استفاده میشود. در این آموزش سیب زمینی پپرونی رو داریم. سیب زمینی تنوری با پپرونی و سس قرمز که طعمی متفاوت داره. با آموزش این غذای ایتالیایی خوشمزه همراه ما باشید.
نظرتون درباره این آموزش چیست!