در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 95 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۰ / مرداد / ۱۳۹۵

سیب زمینی پپرونی تنوری| آموزش آشپزی چاشنی
سیب زمینی پپرونی – مرحله ۴

در این مرحله روی هر یک از سیب زمینی ها سس پیتزا بریزید.

برای هر سیب زمینی تقریا ۱/۳ فنجون از سس پیتزا استفاده کنید.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7675
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    67 − 65 =

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    17 − = 15