در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سیب زمینی پپرونی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 25 دقیقه

بازدید : 1212 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سیب زمینی 4 عدد روغن 1 ق غ
نمک و فلفل مقداری پپرونی 32 قطعه
سس پیتزا 1 و 1/3 فنجان پنیر موزارلا 120 گرم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 2٫00 از 5 )

سیب زمینی پپرونی

پپرونی چیست؟ پپرونی به‌معنای فلفلی، نوعی سالامی تند ایتالیایی است که از گوشت گاوی که با مقادیر زیادی فلفل سیاه و فلفل قرمز مزه‌دار شده‌ است تهیه می‌شود. این نوع از سوسیس که بلند، باریک و سفت بوده و در معرض هوا خشک می‌شود نیازی به پختن نداشته و می‌توان آن را بدون طبخ کردن خورد. پپرونی را معمولا به صورت برش‌هایی نازک بریده و به‌ عنوان اشتهاآور (اپتایزر) میل می‌نمایند. همچنین از این سوسیس برای طعم دادن به بسیاری از غذاهای قابل طبخ همچون پیتزای پپرونی استفاده می‌شود. در این آموزش سیب زمینی پپرونی رو داریم. سیب زمینی تنوری با پپرونی و سس قرمز که طعمی متفاوت داره.  با آموزش این غذای ایتالیایی خوشمزه همراه ما باشید.

این غذا یک غذا ساده و غذا رژیمی است.

طرز تهیه سیب زمینی پپرونی

برای تهیه سیب زمینی پپرونی به روش زیر عمل کنید.

سیب زمینی پپرونی – مرحله۱

اول از همه فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید. فر باید به خوبی گرم بشه.

بعد سیب زمینی ها رو بشورید. با پارچه ای به خوبی آن ها رو خشک کنید.

چاقوی تیزی بردارید. هر سیب زمینی را بین ۸ تا ۱۰ برش بزنید.

مراقب باشید که برش ها تا انتهای سیب زمینی نیاید.

برای اینکه برش خوبی داشته باشید؛ می تونید از دو قاشق چوبی استفاده کنید. دو قاشق رو موازی کنار هم با فاصله قرار بدین. سپس سیب زمینی رو روی آنها بذارید. به راحتی می تونید برش مورد نظر رو بزنید.

به شکل زیر توجه کنید.

سیب زمینی پپرونی تنوری| آموزش آشپزی چاشنی

سیب زمینی پپرونی – مرحله ۲

سینی فر را بردارید. روی آن کاغذ پخت و پز بکشید.

سیب زمینی ها را به خوبی با روغن مالش دهید.

در هر یک از شکاف های موجود، یه قظعه پپرونی بذارید. به طوری که پپرونی مشخص باشد.

نمک و فلفل رو هم روی سیب زمینی ها بپاشید.

به شکل زیر توجه کنید.

سیب زمینی پپرونی تنوری| آموزش آشپزی چاشنی

سیب زمینی پپرونی – مرحله ۳

سیب زمینی ها را برای مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر بپزید.

بعد از پخت کمی شیارها باز خواهد شد.

به شکل زیر توجه کنید.

سیب زمینی پپرونی تنوری| آموزش آشپزی چاشنی

سیب زمینی پپرونی – مرحله ۴

در این مرحله روی هر یک از سیب زمینی ها سس پیتزا بریزید.

برای هر سیب زمینی تقریا ۱/۳ فنجون از سس پیتزا استفاده کنید.

به شکل زیر توجه کنید.

سیب زمینی پپرونی تنوری| آموزش آشپزی چاشنی

سیب زمینی پپرونی – مرحله ۵

در این مرجله پنیر موزارلا را به نسبت روی سیب زمینی ها بریزید.

به شکل زیر توجه کنید.

سیب زمینی پپرونی تنور ی | آموزش آشپزی چاشنی

سیب زمینی پپرونی – مرحله ۶

سینی رو برای مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون فر بذارید. تا زمانی که پنیر به خوبی آب شود.

اینم از سیب زمینی پپرونی امروز. از طعم فوق العاده اون لذت ببرید.

سیب زمینی پپرونی تنوری| آموزش آشپزی چاشنی | سیب زمینی تنوری | سیب زمینی

نکته:

سیب زمینی هایی که استفاده می کنید بزرگ باشه. هر یک حدود ۴۵۰ گرم.

از هر نوع سس قرمزی می تونید در این دستور استفاده کنید.

اگه به مزه تند علاقه دارید می تونید از سس تند استفاده کنید.

به جای پنیر موزارلا می تونید از پنیر پیتزا استفاده کنید.

 

سیب زمینی پپرونی | آموزش آشپزی چاشنی

سیب زمینی پپرونی, سیب زمینی, سیب زمینی تنوری, سس قرمز, سس پیتزا, پنیر موزارلا, پنیر پیتزا, پپرونی چیست, پپرونی, غذای ایتالیایی, غذا ساده, غذا رژیمی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7664
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *