سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

سیب زمینی شکم پر تنوری

زمان آماده سازی :1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 698 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سیب زمینی 4 عدد
روغن نباتی2 قاشق چایخوری
ذرت1 پیمانه
سس آنچیلادای1/2 پیمانه
پنیر چدار1 پیمانه
لوبای سفید یا قرمز300 گرم
پیازچه3 عدد
ترشی فلفل سبز1 فنجان
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

سیب زمینی شکم پر تنوری

سیب زمینی شکم پر و سیب زمینی تنوری هر کدومشون طرفداری خودشو داره. حالا امروز یه تیر دو نشون داریم. سیب زمینی شکم پر تنوری! هم شکم پر هم تنوری. پس همراه ما باشید.

برای تهیه سیب زمینی شکم پور تنوری اول از همه فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید. بعدش سیب زمینی ها رو بشورید و کاملا خشکشون کنید. بعد با روغن حسابی سیب زمینی ها رو چرب کنید و روی سینی فر فویل کشیده شده بذارید. سیب زمینی ها را برای مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر بذارید تا پخته بشن.

سیب زمینی شکم پر تنوری

سپس سس آنچیلادای خودتونو بریزید داخل قابلمه و بذارید روی حرارت تا کمی غلیظ بشه.

سیب زمینی شکم پور تنوری

همزمان بقیه موادتونو آماده کنید. اگه از کنسرو ذرت استفاده می کنید بذارید به جوش بخوره و بعد آماده استفاده کردن بشه. لوبیای خودتونو بپزید و کنار بذارید. پنیر چدار رو رنده کنید. پیازچه و ترشی فلفل رو هم خرد کنید.

سیب زمینی شکم پور تنوری

بعد از اینکه زمان پخت سیب زمینی ها تموم شد اونها رو از فر خارج کنید و وسطشونو باز کنید و درون هر کدوم مقداری از سس بریزید.

سیب زمینی شکم پور تنوری

بعد موادتون شامل، لوبیا، ذرت، ترشی فلفل رو توی سیب زمینی ها بریزید.

سیب زمینی شکم پور تنوری

آخر سر هم پنیر چدار رو حسابی روی موادتون بریزید و سیب زمینی ها رو برای مدت چند دقیقه درون فر بذارید تا پنیر آب بشه. بعد از اون روی سیب زمینی ها رو با سس و پیازچه تزیین کنید.

سیب زمینی شکم پور تنوری

سیب زمینی شکم پر تنوری شما آماده است. اونو توی ظرف مورد نظر سرو و نوش جان کنید.

نکته:

۱- می تونید به جای سس آنچیلادای از سس گوجه فرنگی معمولی هم استفاده کنید

۲-برای مشاهده طرز تهیه سس آنچیلادای روی اسم اون کلیک کنید: سس آنچیلادای

۳- به جای ترشی فلفل سبز می تونید از خود فلفل استفاده کنید.

سیب زمینی شکم پور تنوری

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4792
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *