سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

سیب زمینی سرخ شده

زمان آماده سازی :15 دقیقه

بازدید : 503 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سیب زمینی4 عدد بزرگ
روغنبه میزان لازم
سیر1 حبه
برگ جعفری تازهمقداری
پنیر پارمسان رنده شده10 گرم
روغن زیتونبه میزان لازم
  
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

سیب زمینی سرخ شده

برای تهیه یه پیش غذای خوشمزه همراه ما باشید. سیب زمینی یکی از پر طرفدارترین غذاها البته بهتره بگم پیش غذاهایی هستش که وجود داره. سیب زمینی رو به روش های مختلف درست میکنن. امروز نوع سرخ کردینش رو آموزش می دیم که خیلی خوشمزه است.

برای تهیه سیب زمینی تنوری اول از همه سیب زمینی ها رو پوست کنده و خلال کنید. قابلمه ای بردارید و آب بریزید و اجازه بدین که به جوش برسه. در آب در حال جوش نمک بریزید و بعدش سیب زمینی ها رو برای مدت ۲ الی ۳ دقیقه در آب جوش نیم پز کنید.

بعد از اون سیب زمینی رو آبکش کنید و بگذارید تا کاملا خشک بشوند.

سرخ کن رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراید گرم کنید. یا در قابلمه ای تا ۳/۴ ظرفیت روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید. برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده،تکه ای نان در آن بیاندازید،نان در ۱۰ ثانیه طلایی می شود. سیب زمینی ها را با احتیاط در چند نوبت سرخ کنید روغن اضافی آن ها را بگیرید و بر رویشان نمک بپاشید.

سس اول: سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.

سس دوم: روغن زیتون و پنیر پارمسان رند شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.

اینم از سیب زمینی سرخ شده امروز.نوش جان

نکته: خلال سیب زمینی ها رو درشت و ضخی بردارید تا در موقع جوشیدن در آب وا نرود.

سیب زمینی سرخ شده

تهیه و تنظیم: چاشنی

آشپزی, آموزش آشپزی, پیش غذا, فست فوود, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6798
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *