سیب زمینی سرخ شده
برای تهیه یه پیش غذای خوشمزه همراه ما باشید. سیب زمینی یکی از پر طرفدارترین غذاها البته بهتره بگم پیش غذاهایی هستش که وجود داره. سیب زمینی رو به روش های مختلف درست میکنن. امروز نوع سرخ کردینش رو آموزش می دیم که خیلی خوشمزه است.
برای تهیه سیب زمینی تنوری اول از همه سیب زمینی ها رو پوست کنده و خلال کنید. قابلمه ای بردارید و آب بریزید و اجازه بدین که به جوش برسه. در آب در حال جوش نمک بریزید و بعدش سیب زمینی ها رو برای مدت ۲ الی ۳ دقیقه در آب جوش نیم پز کنید.
بعد از اون سیب زمینی رو آبکش کنید و بگذارید تا کاملا خشک بشوند.
سرخ کن رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراید گرم کنید. یا در قابلمه ای تا ۳/۴ ظرفیت روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید. برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده،تکه ای نان در آن بیاندازید،نان در ۱۰ ثانیه طلایی می شود. سیب زمینی ها را با احتیاط در چند نوبت سرخ کنید روغن اضافی آن ها را بگیرید و بر رویشان نمک بپاشید.
سس اول: سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.
سس دوم: روغن زیتون و پنیر پارمسان رند شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.
اینم از سیب زمینی سرخ شده امروز.نوش جان
نکته: خلال سیب زمینی ها رو درشت و ضخی بردارید تا در موقع جوشیدن در آب وا نرود.
تهیه و تنظیم: چاشنی
آشپزی, آموزش آشپزی, پیش غذا, فست فوود, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!