سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

سوپ گوجه و فلفل قرمز

زمان آماده سازی :25 دقیقه

بازدید : 445 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره2 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
سیر4 حبه
آرد2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی420 گرم
فلفل قزمز تازه300 گرم
آب سبزیجات2 پیمانه
ریخان خشک شده1/4 قاشق چایخوری
آویشن خشک شده1/8 قاشق چایخوری
شیر (اختیاری)1 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

سوپ گوجه و فلفل قرمز

علاقه مندان به گوجه فرنگی این سوپ رو از دست ندین. مطمئم از مزه فوق العادش لذت خواهید برد.

برای تهیه سوپ گوجه و فلفل قرمز اول از همه پیاز رو ریز خورد و سیر رو رنده کنید. ظرف مناسبی انتخاب کرده و کره رو داخلش بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدین. پیاز و سیر رو به کره اضافه کنید و با همون شعله متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت بدین تا پیاز هاتون نرم و طلایی رنگ بشن. دائم باید هم بزنید که پیاز و سیر نسوزه.

آرد رو در مرحله بعدی اضافه کرده و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه با مواد تفت بدین. آرد که طلایی رنگ شد ظرف رو از روی تابه بردارید. الان باید یه خمیر براتون ایجاد شده باشه.

گوجه فرنگی هاتونو بشورید! به قطعاتی متوسط خورد کنید و همراه با فلفل قرمز تازه و خمیری که آماده شده درون یک میکسر بریزید و مواد رو با هم مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن به ظرف قبلی برگردونید.
آب سبزیجات، ریحان و آویشن رو در این مرحله به موادتون اضافه کنید. اجازه بدین که موادتون به جوش برسه و زیر حرارت رو روی متوسط قرار بدین. سعی کنید موادتون رو هم بزنید. به خاطر وجود آرد ممکنه مواد ته بگیره.

کمی که موادتون جوش خورد زیر حرارت رو خاموش کنید و شیر رو بهش اضافه کنید. موادتون رو هم بزنید و به میزان لازم نمک بهش اضافه کنید.اینم از سوپ گوجه و فلفل قرمز شما. نوش جان

نکته:

۱- استفاده از شیر کاملا اختیاری است.

۲-به جای آب سبزیحات می تونید از آب هم استفاده کنید.

۳- این سوپ خیلی تند خواهد شد! پس اگه ذائقه تون به غذاهای تند نیستف امتحانش نکنید!

سوپ گوجه و فلفل قرمز

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6460
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *