سوپ گشنیز
برای تهیه سوپ گشنیز نخود را ازشب قبل خيس كرده وخوب بپذيد وسبوس گندم و برنج راشسته و اضافه كنيد وبگذاريد خوب بپزد سپس گشنيز وجعفري وهمچنين گوشت پخته شده را اضافه نماييد ،و وقتي آش خوب جا افتاد آلويي كه سه ساعت خيس خورده باشد را اضافه نماييد.
مواردي كه ميشود اضافه كرد عبارتند از :
هويج. جو. پياز. وادويه شامل نمك. فلفل. زردچوبه. (بخصوص مخصوص آقايان)
اين سوپ به دو روش قابل استفاده ميباشد.
١-به مدت چهارده روز بجاي تمام وعده هاي غذايي
٢-به مدت طولاني روزي يك وعده از سوپ استفاده شود.
تعديل مزاج. شستشوي كليه ومجاري ادرار.رفع اگزماوساير بيمايهاي پوستي. تعديل و تنظيم وزن ولاغر كردن افراد چاق. پاكسازي اخلاط چهار گانه از بدن با سرعت زياد. ازبين بردن دردهاي مختلف بدن خصوصا دردهاي اسكلتي. درمان موثر ومفيد بواسير. شقاق. واريس و واريكوسل. خون سازي و تحريك مغز استخوان جهت تقويت گلبولهايدخوني (موثر در درمان تالاسميك ها وافراد كم خون) استراحت دادن به كبد و ساير دستگاههاي بدن يك نوع روزه غذايي وپاكسازي كل بدن. پاكسازي سموم بدن نظير قرص هاي جلوگيري وهورموني و اعصاب. ضد قند خون. ضد چربي خون. رقيق كننده خون. ضد فشار خون.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!