در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سوپ گشنیز

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 965 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

اسفناج200 گرم
نخود150 گرم
گشنیز و جعفری750 گرم
برنج150 گرم
سبوس گندم20 گرم
عدس50 گرم
آلو بخارا200 گرم
گوشت گوسفندی500 گرم

سوپ گشنیز

برای تهیه سوپ گشنیز نخود را ازشب قبل خيس كرده وخوب بپذيد وسبوس گندم و برنج راشسته و اضافه كنيد وبگذاريد خوب بپزد سپس گشنيز وجعفري وهمچنين گوشت پخته شده را اضافه نماييد ،و وقتي آش خوب جا افتاد آلويي كه سه ساعت خيس خورده باشد را اضافه نماييد.

مواردي كه ميشود اضافه كرد عبارتند از :
هويج. جو. پياز. وادويه شامل نمك. فلفل. زردچوبه. (بخصوص مخصوص آقايان)

اين سوپ به دو روش قابل استفاده ميباشد.

١-به مدت چهارده روز بجاي تمام وعده هاي غذايي

٢-به مدت طولاني روزي يك وعده از سوپ استفاده شود.

سوپ گشنیز
خواص درماني:

تعديل مزاج. شستشوي كليه ومجاري ادرار.رفع اگزماوساير بيمايهاي پوستي. تعديل و تنظيم وزن ولاغر كردن افراد چاق. پاكسازي اخلاط چهار گانه از بدن با سرعت زياد. ازبين بردن دردهاي مختلف بدن خصوصا دردهاي اسكلتي. درمان موثر ومفيد بواسير. شقاق. واريس و واريكوسل. خون سازي و تحريك مغز استخوان جهت تقويت گلبولهايدخوني (موثر در درمان تالاسميك ها وافراد كم خون) استراحت دادن به كبد و ساير دستگاههاي بدن يك نوع روزه غذايي وپاكسازي كل بدن. پاكسازي سموم بدن نظير قرص هاي جلوگيري وهورموني و اعصاب. ضد قند خون. ضد چربي خون. رقيق كننده خون. ضد فشار خون.

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1330
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

58 − = 51

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 10 =