سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

سوپ گشنیز و ماست

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 278 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

هویج نگینی نیم پز شده1 پیمانهجو پرک1/2 پیمانه
جو کامل پخته شده1 لیوانکره1 ق غ
ماستنیم کیلوسیر3 حبه
گشنیز خورد شده1 لیوانآرد2 ق غ
آب1 لیوانآب مرغ6 پیمانه
نمک و فلفل سیاهمقداریآب لیمومقداری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

سوپ گشنیز و ماست

طرز تهیه سوپ گشنیز و ماست , طرز تهیه سوپ ساده , انواع سوپ , انواع سوپ سبزیجات , طرز تهیه سوپ خوشمزه مجلسی , انواع سوپ جو , سوپ با جو پرک , سوپ گشنیز با ماست , طرز تهیه سوپ ماست ترکیه 

یک سوپ و پیش غذای بسیار خوشمزه و غذای کامل رژیمی که خیلی فوری حاضر میشه.

جز سوپهایی است که بیشتر به صورت ولرم و سرد سرو میشه.

ابتدا آرد رو تفت میدیم تا خامیش گرفته شه.

کره رو اضافه کنید.

سپس هویج و آب هویج که نیم‌پز شد، جو پرک ،جو کامل پخته شده را درون قابلمه می ریزیم.

بعد آب مرغ و آب و نمک را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا بپزد.

از قبل سیر را له می کنیم و آخر سر به سوپ اضافه میکنیم و ۵ دقیقه میجوشونیم.

حالا حرارت گاز را خاموش می کنیم و می گذاریم تا از جوش بیفتد.

بعد به سوپ که حالا از جوش افتاده ماست اضافه می کنیم.

در حال ریختن به سوپ هم می زنیم تا ماست نبرد و کم کم آروم آروم این کار و میکنیم.

بعد گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و آبلیمو فلفل سیاه را اضافه می کنیم.

نکته در تهیه سوپ گشنیز

می توانید به جای آب مرغ سه عدد قرص سوپ را درون ۶ لیوان آب جوش حل کرده و درون سوپ بریزید.

فقط نمک لازم نیست اضافه کنید و این مقدار نمک برای سوپ کافی است.

من به جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کردم.

هویج من قبلا بخارپز شده بود به همین جهت وقت خیلی کمی برای پختش صرف شد.

گشنیز باید تازه باشد چون طعم اون احساس نمیشه.

از ماست پرچرب و شیرین استفاده کنید.

سوپ گشنیز | انواع سوپ | سوپ ساده | طرز تهیه سوپ خوشمزه مجلسی | سوپ سبزیجات | سوپ ساده و خوشمزه

دستور تهیه و عکس از آشپزی مدرن

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10829
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *