سوپ گشنیز و ماست
طرز تهیه سوپ گشنیز و ماست , طرز تهیه سوپ ساده , انواع سوپ , انواع سوپ سبزیجات , طرز تهیه سوپ خوشمزه مجلسی , انواع سوپ جو , سوپ با جو پرک , سوپ گشنیز با ماست , طرز تهیه سوپ ماست ترکیه
یک سوپ و پیش غذای بسیار خوشمزه و غذای کامل رژیمی که خیلی فوری حاضر میشه.
جز سوپهایی است که بیشتر به صورت ولرم و سرد سرو میشه.
ابتدا آرد رو تفت میدیم تا خامیش گرفته شه.
کره رو اضافه کنید.
سپس هویج و آب هویج که نیمپز شد، جو پرک ،جو کامل پخته شده را درون قابلمه می ریزیم.
بعد آب مرغ و آب و نمک را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا بپزد.
از قبل سیر را له می کنیم و آخر سر به سوپ اضافه میکنیم و ۵ دقیقه میجوشونیم.
حالا حرارت گاز را خاموش می کنیم و می گذاریم تا از جوش بیفتد.
بعد به سوپ که حالا از جوش افتاده ماست اضافه می کنیم.
در حال ریختن به سوپ هم می زنیم تا ماست نبرد و کم کم آروم آروم این کار و میکنیم.
بعد گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و آبلیمو فلفل سیاه را اضافه می کنیم.
نکته در تهیه سوپ گشنیز
می توانید به جای آب مرغ سه عدد قرص سوپ را درون ۶ لیوان آب جوش حل کرده و درون سوپ بریزید.
فقط نمک لازم نیست اضافه کنید و این مقدار نمک برای سوپ کافی است.
من به جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کردم.
هویج من قبلا بخارپز شده بود به همین جهت وقت خیلی کمی برای پختش صرف شد.
گشنیز باید تازه باشد چون طعم اون احساس نمیشه.
از ماست پرچرب و شیرین استفاده کنید.
سوپ گشنیز | انواع سوپ | سوپ ساده | طرز تهیه سوپ خوشمزه مجلسی | سوپ سبزیجات | سوپ ساده و خوشمزه
دستور تهیه و عکس از آشپزی مدرن
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!