سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

سوپ پیازچه

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 551 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آب مرغ 1 لیوان
پیازچه 200 گرم
قارچ 150 گرم
هویج 2 عدد
جو پرک 1 و 1/2 پیمانه
شیر 1 لیوان
خامه 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو به میزان دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

سوپ پیازچه

برای تهیه سوپ پیازچه ابتدا جو را به همراه آب مرغ و چند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از ۵ دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید.حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.

سوپ پیازچه شما آماده است. نوش جان

نکته:

۱- این میزان مواد برای ۴ نفر مناسب می باشد.

۲- در صورت تمایل میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.

۳- اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید.

سوپ پیازچه

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3585
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *