در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سوپ قارچ با مرغ

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 1004 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

جو پوست کنده 1/2 لیوان
قارچ خورده شده2 لیوان
هویج2 تا 3 عدد
شیر1 لیوان
جعفری ساطوری شده1/2 لیوان
سینه مرغ1 قطعه
خامه5 قاشق غذاخوری
سیر3 حبه
کره2 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ1 بسته
برگ بو4 عدد
پیاز1 عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم

سوپ قارچ با مرغ

برای تهیه سوپ قارچ با مرغ ابتدا در ظرفی مقداری کره آب کرده و مرغ را در آن کمی تفت میدهیم.پیاز را ۴قطعه کرده و به مرغ اضافه کنید.عصاره مرغ را با آب جوش مخلوط کرده و به همراه برگ بو به مرغ اضافه کرده و اجازه میدهیم مرغ بپزد.
درون ظرفی جداگانه جو ، نمک و فلفل بریزید و با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان ۱ساعت بپزند و جو لعاب بیندازد .
وقتی مرغ کاملا پخت آن را از مواد اضافی جدا کرده و ریش ریش میکنیم .آب مرغ را جدا نگه میداریم.هویج و سیر را رنده کرده و به همراه مرغ و جعفری خرد شده به مواد اضافه میکنیم.
شیر را جدا گانه میجوشانیم و به همراه کره و قارچ خرد شده و آب مرغ به غذا اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ) ، برای سرو سوپ را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید.

سوپ قارچ با مرغ شما آماده است. نوش جان

سوپ قارچ با مرغ

نکات:
۱) میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند .
۲)در صورت تمایل بجای جو میتوانید از ۱ لیوان جو پرک استفاده کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری ذرت و نخودفرنگی هم به سوپ اضافه کنید تا شکیل تر شود.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=554
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

67 − = 60

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 3 =