در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سوپ عدس

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 851 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پیاز1 عدد
هویج1 عدد
سیب زمینی1عدد
عدس1 فنجان
آب4 فنجان
نعناع خشک1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
آرد1 قاشق غذاخوری
کره1 و 1/2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

سوپ عدس

برای تهیه سوپ عدس ابتدا پیاز را ریز خرد کنید.قابلمه ای برداشته و روغن زیتون را درونش بریزید و سپس پیاز را به روغن اضافه کنید و آنرا تفت دهید

سپس هویج و سیب زمینی را  که خردکرده اید به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سعی کنید هویج و سیب زمینی را  به صورت نگینی و ریز خرد کنید.

عدس را بشویید سپس آبکش و به مواد اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه مواد را هم بزنید.

سپس نمک و فلفل و نعناع خشک را اضافه نمایید و کمی تفت دهید. سپس ۴ فنجان آب بریزید. و اچازه دهید آب به جوش آید. بعد از به جوش آمدن، حرارت را کم کرده و بگذارید سوپ به آرامی بپزد و جا بیافتد.مواد زمانی که به راحتی با پشت قاشق له شود، پخته شده است.

در نهایت در قابلمه دیگری کره را آب و آرد را اضافه کنید و منظم هم بزنید تا مواد کمی خامه ای شود، سپس آن را به سوپ عدس اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید مواد با هم ترکیب شوند.

پس از آن سوپ عدس شما آماده است. آنرا با برش های لیمو سرو نمایید.
نکته:

می توانیددر ۵ دقیقه آخر پخت تمام مواد را در غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شود؛ سپس به قابلمه برگردانید و بگذارید ۵ دقیقه بپزد.یا اینکه مثل دستور بالا تا انتهای پخت ادامه دهید.

سوپ عدس

تهیه و تنظیم: چاشنی

دوستان خوبم، نظرتون در مورد این مطلب چیه؟ خوشحال میشم نظرتونو برامون ارسال کنید.پایین همین مطلب، قسمت دیدگاه. :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2625
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − = 11

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

26 + = 28