سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

سوپ عدس بادمجان( مجارستانی)

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 330 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برگ بو 2 عدد
عصاره مرغ2 بسته
سرکه سیب1 پیمانه
زردچوبه1 قاشق چایخوری
بادمجان رنده شده2 پیمانه
ساقه کرفس2 عدد
پیاز2 عدد
سیر خورد شده1 قاشق غذاخوری
عدس2 پیمانه
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
ماست1/2 پیمانه
گشنیز خورد شدهبه مقدار دلخواه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

سوپ عدس بادمجان( مجارستانی)

برای تهیه سوپ عدس بادمجان( مجارستانی) ابتدا پیاز را رنده زده و داخل تابه بریزید تا آب اضافه آن تبخیر شود سپس به آن روغن اضافه کرده و آن را تفت دهید و بعد سیر ،زردچوبه، فلفل قرمز و ساقه کرفس ریز شده را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.
عصاره مرغ را با ۲لیتر آب جوش مخلوط کرده و آن را به همراه بادمجان ، عدس ، برگ بو و نمک و اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شده و بپزید.وقتی سوپ پخته شد برگ بو را از آن جدا کرده و به همراه گشنیر و ماست آن را سرو کنید.

سوپ عدس بادمجان( مجارستانی) آماده است. نوش جان

سوپ عدس بادمجان( مجارستانی)

نکات:
۱)بهتر است به جای عصاره مرغ از آب مرغ استفاده شود.
۲)در صورت تمایل مقداری پودر موسیر هم به سوپ اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
۳)میتوانید به جای زردچوبه از زعفران استفاده کنید.
۴)این سوپ با دال عدس خوشمزه ر خواهد شد.
۵)برای آنکه سوپ شما غلظت بیشتری داشته باشد میتوانید یک عدد سیب زمینی را داخل آن رنده کنید.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=616
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *