سوپ ساده گوجه فرنگی
این سوپ می تونه برای دوران بیماری مناسب باشه. راحت و با مواد خیلی کمی آماده میشه. با آموزش سوپ ساده گوجه فرنگی همراه ما باشید.
برای تهیه این سوپ ابتدا پیاز و سیر را خورد کرده و کنار بذارید. می تونید سیر رو رنده کنید.
روغن رو درون قابلمه بریزید و کمی که گرم شد رشته فرنگی و یا رشته سوپ رو ریز کرده و درون ظرف بریزید. تفتش دهید تا رنگ رشته ها قهوه ای شود. مدام هم بزنید که رشته ها نسوزه.حدود ۳ الی ۵ دقیقه زمان برای این مرحله کافی است.
در مرحله بعدی سیر و پیاز رو به رشته اضافه کنید و کمی تفتش بدین که پیاز نرم بشه. بعد از تفت پیاز و سیر، زیره سبز رو اضافه کنید.
همزمان با تفت موادتون گوجه فرنگی ها رو شسته، پوست کنده و به حالت پوره تبدیلش کنید. می تونید گوجه ها رو رنده کنید و حتی پوست اونها رو جدا نکنید.
گوجه فرنگی پوره شده رو به قابلمه منتقل کنید.
آب و یا آب مرغ رو به موادتون اضافه کنید. فلفل تند رو هم بندازین داخل قابلمه و اجازه بدین که به مدت ۱۵ دقیقه موادتون بجوشه تا رشته ها پخته بشن.
بعد از پخته شدن رشته ها، گشنیز رو خورد کرده و آب لیمو ترش رو گرفته و به موادتون اضافه کنید. مواد را هم بزنید و در آخر نمک غذارو تنظیم و زیر شعله رو خاموش کنید.
اینم از سوپ ساده گوجه فرنگی امروز. امیدوارم که از این آموزش لذت برده باشید.
نکته:
حدالامکان از آب مرغ برای تهیه این سوپ استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
استفاده کامل از آب لیمو ترش به خودتون بستگی داره. می تونید از نیمی از لیمو و یا از یک لیمو به صورت کامل استفاده نمایید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
آشپزی,آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!