سوپ ذرت
سوپ ذرت یکی از ساده ترین و در عین حال مغذی ترین سوپ ها می باشد. حتی اگر در آشپزی حرفه ای نیستید به راحتی می توانید این سوپ را آماده کنید.
برای تهیه سوپ ذرت ابتدا پياز را پوست بكنيد و ريز خرد كنيد. داخل فلفل دلمهاي را هم خالي كرده و نگينی خرد كنيد. تابهای آماده كرده و روغن در آن بريزيد و روی شعله اجاقگاز قرار دهيد و بگذاريد داغ شود. سپس پياز خرد شده را در روغن تفت دهيد؛ البته لازم نيست پياز خيلی سرخ شود. تفت دادن به مدت پنج دقيقه كافي است.
سپس ذرت را به صورت جداگانه در قابلمهای حاوی مقداری آب جوش بريزيد و مدت يك ربع صبر كنيد تا بپزد. سپس ذرت را همراه با پياز و فلفل دلمهای تفت داده شده داخل دستگاه خردكن يا غذاساز بريزيد. دستگاه را چند بار روشن و خاموش كنيد تا مايه سوپ صاف و يكنواخت شود.
سپس قابلمهای آماده كنيد و مخلوط مايه را همراه با آب مرغ در آن بريزيد، نمك و فلفل هم بيفزاييد. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهيد و پنج دقيقه صبر كنيد تا بپزد.
قابلمه را از روی شعله برداريد و پنج دقيقه كنار بگذاريد تا از حرارت بيفتد. سپس كمكم خامه را اضافه كنيد.
حالا سوپ ذرت شما آماده است. نوش جان
نکته:
اين سوپ را ميتوانيد به صورت سرد هم سرو كنيد. البته در صورتي كه بخواهيد سوپ را داغ داغ ميل كنيد، پس از اضافه كردن خامه دوباره آن را روي شعله ملايم اجاق گاز قرار دهيد ولي مراقب باشيد نجوشد.
در صورتي كه مايه سوپ آنقدر خشك است كه خوب با هم مخلوط نميشود، هنگام خرد كردن مواد، كمي از آب مرغ به آنها اضافه كنيد.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!