سوپ تره فرنگی
اگر دنبال یک سوپ پرمایه و غلیظ برای پذیرایی از مهمانان ایراد گیر و بد غذا می گردید، این سوپ تره فرنگی را ازدست ندهید.طعم خامه ای این سوپ در کنار مزه بی نظیر تره فرنگی و شوید-که احتمالا تا به حال با هم نچشیده اید. برای شما خاطره خواهد شد و از آن دسته غذاهایی است که باز هم به سراغ آن خواهید رفت.علاوه بر پذیرایی در مهمانی، این سوپ برای کاهش چربی خون و کسانی که به سرماخوردگی مبتلا هستند، معجزه آساست.نکته دیگر این سوپ آن است که در عین سیر کنندگی برای هرنفر فقط حدود ۱۱ گرم کربوهیدرات دارد که میتواند یک غذای فوق العاده برای افراد رژیمی محسوب شود.
برای تهیه سوپ تره فرنگی به ترتیب زیر عمل نمایید.
۱- روغن را دریک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و تره فرنگی ساطوری شده را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.
۲- شکر و شوید ساطوری را اضافه کرده و یک و نیم پیمانه آب جوش در قابلمه بریزید.شعله را زیاد کنید تا سوپ به جوش آید، سپس شعله را کم کرده و سوپ را با در بسته ۲۰ دقیقه بپزید.
۳- به وسیله گوشت کوب برقی یا غذاساز، سوپ را پوره کنید، سپس شیر را اضافه کرده و سوپ را روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه دیگر بپزید و در پایان کره را اضافه کنید تا به آرامی در سوپ آب شده و به آن طعم دهد.نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و قبل از سرو با پنیر فتا، شوید و پاپریکا تزیین کنید.
نکته:
۱- در صورت تمایل سوپ را پوره نکنید.
۲- به جای پنیر فتا از پنیر پارمزان هم می توانید استفاده کنید.
۳- اگر پنیر مصرفی نمک دارد،نمک کمتری به سوپ بزنید.
تهیه و تنظیم: چاشنی
دوستان خوبم، نظرتون در مورد این مطلب چیه؟ خوشحال میشم نظرتونو برامون ارسال کنید.پایین همین مطلب، قسمت دیدگاه
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!