سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

سوفله بادمجان

زمان آماده سازی :1 ساعت و 45 دقیقه

بازدید : 1004 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت چرخ کرده 500 گرم
بادمجان2 کیلو
پیاز درشت1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا100 گرم
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سس سفیدبه مقدار دلخواه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

سوفله بادمجان

سوفله بادمجان اگر چه غذایی ایرانی نیست، ولی به خاطر وجود بادمجان و گوشت چرخ‌کرده، با ذائقه ما ایرانی‌‌ها هماهنگی زیادی دارد. در ضمن، به جهت آنکه نسبتا سریع آماده می‌شود و ظاهر زیبایی هم دارد، انتخاب خوبی برای مهمانی‌هاست.

برای تهیه سوفله بادمجان به روش زیر عمل نمایید:

۱- ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را به صورت حلقه حلقه ببرید و کمی نمک روی آنها بپاشید و در سبدی بریزید و کنار بگذارید.
نکته: نمک باعث می‌شود هم تلخی بادمجان گرفته شود و هم‌هنگام سرخ شدن، بادمجان‌ها روغن کمی جذب کنند.

۲- در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید. پس از آنکه تمام بادمجان‌ها را سرخ کردید، آنها را به ظرف دیگری منتقل کرده و کنار بگذارید.

۳- پیاز را پوست کنده و پس از شستن، روی گوشت رنده کنید. بعد کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید. حالا در یک تابه دیگر، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ کنید.
نکته: شما می‌توانید به جای رنده‌کردن پیاز داخل گوشت، آن را خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و به همراه آن سرخ کنید و بگذارید تا کمی بپزد.
در ضمن، اگر می‌خواهید موقع سرخ شدن گوشت و پیاز، به آن رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید.

۴ – فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. حالا یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر آماده کنید و بادمجان‌های حلقه‌حلقه و سرخ شده را کف ظرف بچینید. پس از آن، روی بادمجان را با لایه‌ای از گوشت چرخ کرده بپوشانید. حالا سس سفید را روی گوشت ریخته و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. لایه‌های بعدی را نیز به همین ترتیب از چیدن بادمجان شروع کرده و تا مرحله ریختن پنیر پیتزا ادامه دهید.
این کار را آن قدر تکرار کنید تا بمواد، تمام شده و لایه آخر را پنیر پیتزا تشکیل دهد.

۵ – ظرف را در طبقه وسط فر که از قبل داغ شده است، قرار داده و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزند. پس از این مدت، شعله بالای فر را روشن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا سطح سوفله، طلایی‌رنگ شود.

روشی دیگر: برای اینکه غذا زودتر آماده شود، شما می‌توانید به جای فر از مایکروفر استفاده کنید؛ بنابراین مدت زمان ۳۰ تا ۴۵ دقیقه، روی حداکثر قدرت آن، به نصف می‌رسد.

سوفله بادمجان شما آماده است. نوش جان

 

سوفله بادمجان

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=659
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *