سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

سمبوسه مخصوص

زمان آماده سازی :2 ساعت45 دقیقه

بازدید : 992 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت چرخکرده 500 گرم
پیاز2 عدد بزرگ
سیب زمینی2 عدد متوسط
گشنیز و شمبلیه تازه250 گرم
رببه میزان لازم
نمک فلفل زردچوبهبه میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 4 رای _ میانگین : 4٫25 از 5 )

سمبوسه مخصوص چاشنی

طرز تهیه سمبوسه مخصوص, طرز تهیه سمبوسه بدون گوشت, طرز تهیه سمبوسه بانان لواش, طرز پیچیدن سمبوسه, طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی, طرز تهیه سمبوسه هندی, طرز تهیه سمبوسه جنوبی, طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا, سنبوسه, طرز تهیه سمبوسه تند خانگی, آموزش سمبوسه آسان در منزل, طرز پیچیدن سمبوسه با نان لواش

شاید دستورات زیادی برای سمبوسه داشته باشید اما این دستور تهیه مخصوص خودم هستش که از مادرم یاد گرفتم.

پیشنهاد میکنم از دستش ندین.

اول پیاز رو ریز خرد میکنید.

میذارید یکم تفت بخوره.

بعدش گوشتو اضافه کنید.

باید بذارید گوشت آب بندازه و رنگش کامل تغییر کنه اما باید دائم هم بزنید که ته نگیره و پیاز هم نسوزه.

بعدش باید سیب زمینی رو اضافه کنید.

می تونید سیب زمینی رو رنده کنید.

یا به صورت نگینی خیلی خیلی ریز خردش کنید.

سیب زمینی رو اضافه کنید و بذارید یه تفتی با مواد بخوره.

بعدش نوبت سبزی هاتونه که باید مثل سبزی خورشتی خردش کنید. خیلی ریز باشه.

سبزی سمبوسه گشنیز و شمبلیله هستش. از سبزی دیگه ای استفاده نکنید.

سبزی رو هم اضافه میکنید و مجدد تفت میدید.

باید سبزی ها کاملا تفت بخوره.

بعد اینکه موادتون حسابی تفت خورد زردچوبه فلفل و نمک بهش اضافه کنید.

فلفل هم بستگی به خودتون داره که هر چقدر بخواید تند باشه می تونید از فلفل بیشتری استفاده کنید.

آخر هم رب به مواد بزنید.

رب در حدی باشه که رنگ موادتون تغییر کنه و به قرمزی بزنه.

بعدش یکمی آب بریزید رو مواد و بعد اینکه به جوش اومد درب ظرف رو بذارید و زیر شعله رو کم کنید.

اجازه بدید مواد بپزه.

بعد اینکه آب مواد کاملا کشیده شد زیر شعله رو خاموش کنید.

طرز پیچیدن سمبوسه

خب حالا باید نونتونو بپیچید.

من از نون لواش استفاده میکنم.

نونی که نرم باشه.کاملا نرم.

نون خشک به درد این کار نمیخوره.

نون رو از عرض به چند تا مستطیل بلند تقسیم کنید.

مثلا یه نون لواش تقریبا ۳ الی ۴ تا مستطیل بلند میشه.

بعدش سر و ته مستطیل رو برش بدین که صاف بشه.

یه سر از مستطیل از مواد سمبوسه بذارید.

از سرش تقریبا نیم سانت باید فاصله داشته باشه.

بعدش نونو به صورت مثلثی بپیچید.

آخرش هم توی روغن سرخش کنید.

روی توری یا کاغذ بذارید تا روغنش گرفته بشه.

اینم از سمبوسه مخصوص چاشنی که خودم درستش میکنم. نوش جونتون عزیزان

سمبوسه رو می تونید با انواع سس نوش جان کنید.

فوت و فن سمبوسه

می تونید گوشت رو از مواد حذف کنید.

از ادویه های جنوبی می تونید استفاده کنید.

از رب زیاد استفاده نکنید چون مزه اصلی سمبوسه از بین می ره.

می تونید از خمیر یوفکا به جای نان لواش استفاده کنید.

 

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4770
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *