سس گوجه با سیر و پیاز
سس گوجه فرنگی با سیر و پیاز بسیار مناسب برای انواع پیتزا هاست و می تواند طعمی بسیار اشتها آور به غذای شما ببخشد. این سس دلچسب به سادگی آماده شده و علاوه بر استفاده در انواع پیتزا ها می توانید در کنار انواع غذاها و بویژه پیش غذاها آن را سرو نمایید. با این مقدار مواد می توانید ۶ پیمانه سس تهیه کنید.
برای تهیه سس گوجه با سیر و پیاز ابتدا در یک تابه متوسط و روی شعله ملایم روغن زیتون را داغ می کنیم. سیر و پیاز را تا زمانی که شفاف شوند، حدوداً ۲ تا ۴ دقیقه تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را در یک ظرف آب جوش می اندازیم تا پوست آنها به آسانی کنده شود. گوجه های پوست کنده را رنده کرده، به تابه اضافه می کنیم و پودر آویشن را هم اضافه می کنیم و می گذاریم نیم ساعت روی شعله بماند تا سس به اندازه لازم غلیط شود. در آخر نمک و فلفل به میزان کافی اضافه می کنیم.
سس گوجه با سیر و پیاز شما آماده است. با انواع پیتزا ساندویچ و انواع پیش غذاها میل بفرمایید و بذت ببرید. نوش جان.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!