سس پیتزا
این سس به عنوان سس پیتزا می تواند در بسیاری از فست فوود ها مورد استفاده قرار گیرد.ابتدا پیازها را رنده کرده و در کره سرخ می کنیم. در حدی رخ کنید که طلایی رنگ بشود. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و در مخلوط کن له می نماییم. و سپس آن را در صافی ریخته و پوسته های جا مانده و تخم های آن را جدا می کنیم. گوجه فرنگی را داخل پیاز در حال سرخ شدن ریخته و تفت می دهیم. شعله گاز را کم می کنیم تا سس پیتزا به صورت غلیظی آماده شود. باقی مانده مواد را در انتها به سس پیتزا اضافه کرده و آنرا را در یخچال قرار می دهیم. امیدوارم که خوشتون اومده باشه و برای غذاهای فست فوودی از این سس پیتزای خوشمزه استفاده کنید. نوش جان
نظرتون درباره این آموزش چیست!