سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

سس پستو ایتالیایی

زمان آماده سازی :10 دقیقه

بازدید : 522 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

دانه کاج 50 گرم
ریحان تازه100 گرم
پنیر پارمزان50 گرم
روغن زیتون150 میلی لیتر
سیر2 حبه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

سس پستو ایتالیایی

می‌گویند واژه پستو یک جورهایی از کلمه «هاون و دسته هاون» می‌آید؛ به معنی کوبیدن و لهیدن. کلمه پستاره در ایتالیایی همان ساییدن و کوبیدن مواد است. معمولا در هاون از جنس سنگ مرمر با دسته چوبی همه چیز پچ می‌شود و به هم می‌پیچد.
پستو سبز و قرمز، سس خوشمزه، دلنشین و دوست‌داشتنی ایتالیایی است که به شکل سنتی با همین کوبیدن‌ها و لهیدن‌ها در هاون درست می‌شود. هرچند شاید این روزها دستگاه‌های برقی جلوی همان چند کالری سوزاندن را برای کوبیدن مواد پر کرده‌ باشند اما می‌گویند ایتالیایی‌های سنتی همچنان پستو را در همین هاون‌های بزرگ و قدیمی‌شان درست می‌کنند.

پستو  چند ماده ساده دارد و در ۱۰ دقیقه آماده می‌شود؛ یکی از بهترین هم‌نشین‌های پاستا، نان و ساندویچ. برای یک عصرانه با دوستانی بهتر از آب روان یا همراه با نوشیدنی خنک در یک عصر و شب گرم تابستانی، پستو یک آرام‌بخش است، یک کار راه‌انداز ساده و سالم و غذایی با عطر و بوی ریحان که هوش از سر آدم می‌برد.

۱- برای تهیه سس پستو ایتالیایی ابتدا یک ماهیتابه کوچک تفلون را روی چراغ خوراک‌پزی گرم می‌کنیم. در حدی که دانه‌ها سفید و نرم و نازک کاج را با گرمای کف تابه کمی بو دهیم. خیلی کوتاه و با درجه پایین حرارت فقط در چند ثانیه دانه‌ها را هم می‌زنیم تا گرم شوند.

۲- دانه‌ها که خنک شدند، آنها را در دستگاه مخلوط‌کن می‌ریزیم. بقیه مواد را هم اضافه می‌کنیم و دستگاه را روشن می‌کنیم تا مایع یک‌دست و خامه‌ای شکل سبز درست شود. مواد باید زیر دندان بیایند و تشخیص داده شوند. اگر شرایط اش را دارید می‌توانید همه مواد را در هاون بکوبید.

۳- سس پِستو ایتالیایی شما آماده است. بهتر است در یک ظرف کوچک دردار  شیشه‌ای بریزیم. روی سس قبل از بستن در، یکی دو قاشق اضافه روغن زیتون می‌ریزیم تا رویش را بپوشاند و کپک نزند.

۴- حدود دو هفته می‌توانیم این شیشه سس را در یخچال نگه داریم.

 

سس پستو ایتالیایی

نکته‌ها:

۱- با این میزان مواد یه شیشه کوچک سس پستو ایتالیایی خواهید داشت.

۲- دانه کاج: دانه‌های کاج خوردنی هستند و از تک‌تک پرهای میوه کاج بیرون می‌آیند. اگر دوست نداشته باشید، می‌توانید دانه کاج را پیش از آماده کردن پستو  تفت ندهید. اگر برای پیدا کردنش مشکل داشتید، می‌توانید گردو یا بادام را جایگزین کنید.

۳- در بعضی مناطق کمی نعنا هم به این مواد اضافه می‌کنند. بیرون از ایتالیا این سس با تغییرات و تنوع زیادی درست می‌شود. مثلا آرگولا یا منداب به جای ریحان می‌آید یا گشنیز و پوست لیمو و زیتون سیاه هم با مواد اصلی ترکیب می‌شود.

۴- پستو کالابریا مربوط به منطقه دیگری در ایتالیاست که رنگ روشن‌تری دارد و با فلفل دلمه‌ای کبابی و فلفل سیاه  همراه است که مزه‌اش را تند و تیزتر می‌کند.

سس پستو ایتالیایی

تهیه و تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره دوستان عزیز…

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2894
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *