در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سس ورسترشایر

زمان آماده سازی : 50 دقیقه

بازدید : 1640 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

نمک1 قاشق چایخوری
سیر خوردشده2 حبه
فیله ماهی خشک شده1 و 1/2 قاشق غذاخوری
ترب سفیده رنده شده2 قاشق غذاخوری
آب1 فنجان
لیمو شیرین پوست کندهنصف لیمو
سرکه2 فنجان
شربت درت1 و 1/2 فنجان
فلفل سبز بدون هسته1 عدد
پیاز خورد شده1 عدد
میخک خوردشده1/8 قاشق چایخوری
روغن زیتونبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان دلخواه

سس ورسترشایر

برای تهیه سس ورسترشایر  ابتدا روغن زیتون را در  ماهی‌تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می‌کنیم. پیاز و فلفل سبز خورد شده را اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه روی حرارت می‌گذاریم تا پیاز نرم شود. سپس سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می‌کنیم و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت کم می‌گذاریم تا کم‌کم بجوشد و  غلیظ شود. در این مدت هر چند دقیقه یک‌بار مواد را هم می‌زنیم. بعد از آماده شدن سس آنرا در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و روی ظرف را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم تا سس خنک شود.

از سس ورسترشایر برای تهیه سالاد سزار استفاده میشود.

نکته:

ظرفی که سس  آماده‌شده را داخل آن می‌ریزیم نباید آلومینیومی باشد.

از این مقدار مواد اولیه ۳ فنجان سس به دست می‌آید.

این سس در یخچال و در ظرف دربسته به مدت ۱ هفته قابلیت نگهداری دارد.

سس ورسترشایر

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1619
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 9 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

76 − = 71