سس ورسترشایر
برای تهیه سس ورسترشایر ابتدا روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم میکنیم. پیاز و فلفل سبز خورد شده را اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا پیاز نرم شود. سپس سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم میکنیم و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت کم میگذاریم تا کمکم بجوشد و غلیظ شود. در این مدت هر چند دقیقه یکبار مواد را هم میزنیم. بعد از آماده شدن سس آنرا در ظرف مورد نظر میریزیم و روی ظرف را میپوشانیم و اجازه میدهیم تا سس خنک شود.
از سس ورسترشایر برای تهیه سالاد سزار استفاده میشود.
نکته:
ظرفی که سس آمادهشده را داخل آن میریزیم نباید آلومینیومی باشد.
از این مقدار مواد اولیه ۳ فنجان سس به دست میآید.
این سس در یخچال و در ظرف دربسته به مدت ۱ هفته قابلیت نگهداری دارد.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!