سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

سس ناچو در ۵ دقیقه

زمان آماده سازی :5 دقیقه

بازدید : 3405 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره2 قاشق غذاخوری
آرد2 قاشق غذاخوری
شیر1 پیمانه
پنیر چدار170 گرم
نمک1/4 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز1/4 قاشق چایخوری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 3 رای _ میانگین : 4٫00 از 5 )

سس ناچو در ۵ دقیقه

سس ناچو در ۵ دقیقه! تعجب نکنید. این سس خوشمزه دقیقا در ۵ دقیقه حاضره و شما میتونید از طعم بی نظریش لذت ببرید.

اول از همه کره و آرد رو درون قابلمه ای مناسب بریزید.

سس ناچو در 5 دقیقه

قابلمه رو روی حرارت بذارید و حرارت متوسط شروع کنید به هم زدن مواد. تقریبا ۳۰ ثانیه کره و آرد رو با هم بزنید تا ترکیبی کف آلود و کش دار تهیه بشه. این دقیقا چیزی هستش که باعث غلظت سس شما میشه.مراقب باشید که آردتون نسوزه.

سس ناچو در 5 دقیقه

شیر رو به موادتو اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا شیر به جوش بیاد. تقریبا ۱ دقیقه زمان می بره.

سس ناچو در 5 دقیقه

مواد روی حرارت بذارید بمونه و همچنان هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه. به طوری که اگه قاشق رو درون مواد بزنیم مواد روی قاشق بمونه مثل شکل. سپس زیر حرارت رو خاموش کنید.

Thickened-Milk

در مرحله بعدی پنیر چدار رو اضافه کنید و با موادتون ترکیب کنید. حرارت خود مواد برای ذوب کردن پنیر کافی خواهد بود اما با این حال اگر احساس کردید که پنیر در موادتون حل نمیشه مجدد مواد رو روی حرارت بذارید.

سس ناچو در 5 دقیقه

در آخر نمک و فلفل رو به سستو اضافه کنید.

Season-Cheese-Sauce

اینم از سس ناچو در ۵ دقیقه. از این سس خوشمزه می تونید برای انواع فست فوودهاتون استفاده کنید.

5-Minute-Nacho-Cheese-Sauce-dip3

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6151
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *