سس موز کارامل | رویه بستنی و کیک
از سس موز کارامل می توانید برای رویه بستنی و کیک استفاده کنید. این سس خیلی راحت تهیه میشه و به مواد زیادی هم نیاز نداره.
طرز تهیه سس موز کارامل
ابتدا موز را کمی له کرده و با بلندر یا گوشتکوب به خوبی نرم کنید.
شیر،شکر و پودر نسکافه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کاملا شکر داخل شیر حل شود.
محلول را آنقدر حرارت دهید و هم بزنید تا به رنگ کاراملی در بیاید.
موز و وانیل و بقیه مواد را به سس اضافه کرده و باز هم حرارت داده و خوب هم بزنید تا سس کاملا غلیظ شود.
نکته در تهیه سس موز کارامل
بهتر است برای تهیه این کارامل از شکر قهوه ای استفاده شود.
میتوانید شیر و موز را داخل مخلوط کن به خوبی مخلوط کرده و ۲ تا ۳ بار از صافی رد کنید و بعد با شکر مخلوط کرده و بجوشانید.
در صورت تمایل به جای شیر از آب استفاده کنید.
از این سس برای تزیین انواع کیک،شیرینی،بیسکویت و بستنی استفاده کنید.
استفاده از پودر نسکافه اختیاری است.
سس موز کارامل | رویه بستنی و کیک | طرز تهیه کرم موز | سس کارامل شیری | سس کاراملی
تزیین کیک, تزیین بستنی, تزیین کیک تولد, تزیین شیرینی, تزیین انواع کیک
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!