در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سس مایونز خانگی

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

بازدید : 4202 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ2 عددروغن مایع2 لیوان
فلفل سفید1 ق منمک1 ق م
سرکه سفید2 ق مآب لیمو1 ق م
 

سس مایونز خانگی

طرز تهیه سس مایونز خانگی , طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون , طرز تهیه سس مایونز بدون خردل , طرز تهیه سس سفید , طرز تهیه سس مایونز کارخانه ای , چطور مایونز درست کنیم

اول از همه تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کف کنه و دو برابر بشه.

بعد چاشنی ها رو اضافه میکنیم.

نمک، فلفل، آب لیمو و سرکه.

مجدد با همزن میزنیم و کم کم روغن رو اضافه میکنید تا به حدی که سس سفت بشه.

حتما کم کم اضافه کنید و مرتب با دور تند هم بزنید.

وقتی به سفتی مورد نظر رسید دیگه دست نگه دارید.

اگر باز هم بزنید تبدیل به یه کاسه، سوپ روغن میشه و مزه روغن‌ میگیره.

واسه اینکه سس نبره نباید روغن رو یه دفعه اضافه کرد و اینکه زیاد هم نزنید.

از سس تست میگیریم ‌اگر نیاز به چاشنی داشت کم کم اضافه میکنیم. تا مزه ایده آل دستمون بیاد.

این سس رو به دلیل نداشتن مواد نگه دارنده فقط ۱ هفته میتونید تو ظرف در دار نگه دارید.

با خیال راحت میتونید این سس رو آماده و میل کنید و نگران مواد نگه دارنده نباشید

میتونید از فلفل سیاه و قرمز استفاده کنید. اما برای اینکه رنگش هم مثل بیرونیا بشه از فلفل سفید استفاده کنید.

از هر روعنی برای تهیه سس می تونید استفاده کنید.

روغن آفتابگردان، روغن زیتون یا روغن کنجد.

 

سس مایونز خانگی | انواع سس | طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون | طرز تهیه سس سفید

دستور تهیه و عکس از زهره عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11388
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − = 10

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 1 =